Партнер рубрики Події

Диктант єдності: де його зможуть почути тернополяни

Диктант єдності: де його зможуть почути тернополяни

Трансляція Всеукраїнського диктанту національної єдності відбуватиметься на кількох платформах. 

Як повідомляє УНН із посиланням на UA:Суспільне мовлення, почути текст радіодиктанту можна буде на першому (UA:Українське радіо) та третьому (UA:Радіо Культура) каналах Суспільного радіо.

"На інтерактивній мапі можна заздалегідь знайти частоту у своєму місті", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, трансляція відбуватиметься на суспільних телеканалах: UA:Перший, UA:Крим та регіональні суспільні телеканали транслюватимуть наживо, як радіодиктант писатимуть у Національній бібліотеці імені Володимира Вернадського.

Відео дня

"Також текст радіодиктанту звучатиме на онлайн-платформах Суспільного: на сайті Суспільного радіо й телеканалу UA:Перший; через мобільні додатки suspilne.radio та suspilne.media; у соцмережах: на фейсбук-сторінках UA: Суспільне мовлення, UA:Українське радіо і UA:Перший", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 8 листопада, об 11:00 відбудеться ХІХ Всеукраїнський диктант національної єдності, організований Суспільним мовником України. У 19-ий раз ця подія об’єднає українців зі всього світу. UA: Суспільне мовлення транслюватиме диктант, який зачитає Олександр Авраменко, на всіх платформах: радіо, телебаченні та онлайн. Торік радіодиктант національної єдності написали 32 779 людей, з них без помилок – 313, повідомляє УНН.

Учасники диктанту зможуть майже одразу перевірити свою роботу. 

Тим, хто хоче взяти участь у конкурсі на написання диктанту без помилок, слід сфотографувати або відсканувати написаний текст, та протягом 15 хвилин після завершення диктанту надіслати його на електронну пошту [email protected], повідомляє УНІАН.

Вже о 12:00 правильний текст диктанту оприлюднять на UA: Українське радіо та UA: Cуспільне мовлення, аби написання можна було перевірити одразу. Надіслані після публікації тексти організатори приймати не будуть.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Герасимчук Ростислав

    Коля reply Герасимчук Ростислав

    Ну і до чого це? Навіть якщо вона має два класи сільської школи це нге має значення, бо особисто вона не буде вчити наших дітей, а от вчителі будуть тому вони і повинні мати відповідну освіту і кваліфікацію.

    Герасимчук Ростислав reply Коля

    Гість reply Герасимчук Ростислав

    скільки можна писати бред??!!!! Закінчила Києво-Могилянську академію (ВНЗ якщо що), магістартуру закінчила у Нідерландах. Працювала у міністерстві від 2014 року.
    https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%B0%D0%B4_%D0%93%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B0_%D0%86%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%96%D0%B2%D0%BD%D0%B0

    Герасимчук Ростислав reply Гість

    Вірте зебіли, вірте
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up