Директорка коледжу, директор КП та письменник отримали Премії імені Володимира Лучаківського

Директорка коледжу, директор КП та письменник отримали Премії імені Володимира Лучаківського

Кращих містян, які доклали вагомих зусиль до інноваційного, технологічного, наукового, суспільного, громадського, культурного розвитку та формування позитивного іміджу міста 6 грудня відзначили Премією імені Володимира Лучаківського. Традиційно нагородження відбувається напередодні Дня місцевого самоврядування.

Цьогоріч Премії присвоєно тернополянам у номінаціях: «Майбутнє створюється сьогодні», «Формування позитивного іміджу міста» та «Культурно-мистецькі, наукові та інноваційні досягнення», повідомляє прес-служба міської ради.

Так, 6 грудня під час пленарного засідання 41-ої сесії Тернопільської міської ради, Премії імені Володимира Лучаківського у розмірі 10 тис. грн. було вручено: директору Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола Марії Баб’юк, директору КП «Туристично-інформаційний центра міста Тернополя» Тарасу Ковальчуку та члену Національної спілки письменників України, організатору і координатору фестивалів «Ї» та «Файне місто» Юрію Матевощуку.

Як зазначив міський голова Сергій Надал, пропозицій щодо кандитатів цього року надходило дуже багато, усі вони були переглянуті спеціально створеною комісією, і серед них визначено переможців.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Хтось

    "Чесна" влада вручає грамоти "чесним" керівникам.Але,знаєте,життя непередбачуване.Колись Янукович також думав,що вічний.І,в будь-якому випадку,Бог існує і закони бумеранга ніхто не відміняв.
  • марія

    Не позортися з тою бабячкою то садите іі то преміі даете ви що зовсім без мозгів на ті пики брехливі та злодійські вже не можна дивитися
  • Yurii Kohut

    Яким хреном бабячка окрім як вкрасти більше ні на що не здатна
  • Tetiana Rosynets

    А на Баб'юк вже закрили кримінальну справу ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up