Для Михайла Башаєва, який підірвався на Макаренка, терміново потрібні донори

Для Михайла Башаєва, який підірвався на Макаренка, терміново потрібні донори

Родина та побратими просять допомоги на лікування потерпілого учасника бойових дій, який пройшов дві війни. Першу – у Грузії. Ще 4 роки і 9 місяців – учасник військових дій на Сході України. Демобілізувався в травні 2018-го.

Для постраждалого ветерана Михайла Башаєва, який 2 січня підірвався у гуртожитку на Макаренка, побратими шукають донорів і просять фінансової допомоги.

Чоловік зараз перебуває у реанімаційному відділенні – на штучній вентиляції легенів. Його стан лікарі оцінюють як стабільно важкий.

- Потрібні донори і за можливості - фінансова допомога, - каже заступник голови тернопільської обласної спілки учасників АТО Катерина Бойко. – Донорів потрібно багато. Група крові значення не має. Єдине, що потрібне – тернопільська реєстрація. При собі мати паспорт. До 13.00 здійснюють забір крові.

Відео дня

Потребує і фінансової допомоги на лікування та реабілітацію після операції.

Сержант Башаєв Михайло Віталійович - командир відділення-командир машини 131 окремого розвідувального батальйону. Демобілізувався в травні 2018 року. Воював на Сході України з 2014 року – загалом 4 роки 9 місяців. Уродженець міста Зборів, проживає в Тернополі. Це вже друга війна ветерана: під час першої він був в корпусі Арго в Грузії, у складі підрозділу УНСО.

Нагороджений: Хрест Розвідника, за оборону Маріуполя, за зразкову службу, за звільнення Донбасу. Орден Брат за Брата, За бойові дії УНСО 1 і 2 ступенів, є грамоти ГУР МОУ та начальника розвідки ОТУ Донецьк.

Довідка

К/р ПриватБанку: 5168 7427 1614 4732, Жеваго Наталія Віталіївна (сестра Башаєва Михайла Віталійовича). Тел: (067) 498-52-30.

За питаннями і уточненнями щодо донорів телефонуйте Любомиру (068) 55-38-275.

Читайте також На Макаренка вибухнула Ф-1
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (84)
  • Лана Даль

    А кто вообще притащил гранату!!!
  • Igorko 123

    Не оцінюйте воїнів, не пройшовши їх шляхом. Просто допоможіть людям, коли у них біда.
  • Тернополянин

    Люди просять про допомогу. А чи допомагати це вже справа особиста кожного з нас. Але говорити про те що не бачив на власні очі, трошки не гарно ...  В перед день Різдва бажаю вам побільше любові до ближнього! Ісус Христос прийшов на світ, щоб спасти усіх грішників - найбільший з яких я.

    Теж тернополянин reply Тернополянин

    Перший на 100 відсотків адекватний коментар
  • Олександр

    Трапилась біда у чоловіка,допомагати звичайно треба,але пиьання в тому чому граната була присутня в його домі,це незаконне зберігання зброї топто стаття!
    От уявіть ситуацію що наприклад після святкування нового року цей чоловік вирішив пройтись у магазин,прихопивши з собою гранату,просто так ні для чого,і в магазині де купа людей,дітей наших з вами дітей,ця граната здетонувала,щоб ви тоді писали,нетреба нікого захищати і обвинувачувати,тут треба просто допомогти!

    Karn reply Олександр

    то не в його домі!!!І гранату приніс не він, а той, котрий помер на місці, у нього в руках було кільце від гранати!Міша помер як герой, намагаючись її викинути з кімнати, він ризикнув своїм життям і сам загинув!!!Таким як міша людям і воїнам треба пам‘ятники ставити!Кожен з нас може опинитись не в той час не в тому місці...Тож, бережіть себе і своє життя...А Міші ВІЧНА пам‘ять!!Нехай земля йому буде пухом...(((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up