Партнер рубрики Події

У Тернополі створять Клуб "для обраних"

У Тернополі  створять Клуб "для обраних"

"Клуб тернополян" стволюють для відомих вихідців з Тернополя та Тернопільщини та для тих, хто готовий "піарити" рідне місто та область по всьому світі.

Основне завдання клубу - створити туристично привабливий імідж Файного міста та Тернопільщини.

- Є дуже багато людей, які асоціюють себе з нашим містом. Вони народились, вчились, жили на Тернопільщині, але в силу певних обставин були змушені поїхати звідси, - розповідає директор Туристично-інформаційного центру Тарас Ковальчук. - Ми створимо таку громадську організацію, яка буде об'єднувати небайдужих тернополян, які хочуть розвивати місто та край. Щоб про нього дізнався весь світ, що сюди варто приїхати. Долучитися до Клубу можуть не тільки ті, хто вже тут не живуть, а й просто активні тернополяни, які готові долучатися до різноманітних проектів.

Кого саме з відомих вихідців Тернопільщини вже запросили в клуб, поки що не розповідають. Проте відомо, що вже зголосився соліст гурту "СКАЙ" Олег Собчук. 

Відео дня

- Наразі ми ще розробляємо алгоритм роботи клубу. Скоріше за все, будемо давати якийсь випробувальний термін для учасників та будемо присвоювати різні ранги для людей: амбасадори, посли. Це залежатиме від активності та результативності роботи. 

Також 15 квітня 2018 року у Тернополі планують зробити масштабний з'їзд тернополян. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • бурундук

    ілюмінати, бляха
  • Діонісій

    піарити чи піарасити ?  є творці, спортсмени, вчителі, лікарі, тощо, які мають мати те звання. а решта сраколизів, там не має бути.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up