До чотирьох клієнтів за столом і соціальна дистанція: назвали нові умови роботи ресторанів

До чотирьох клієнтів за столом і соціальна дистанція: назвали нові умови роботи ресторанів

За столом зможу перебувати не більше чотирьох осіб, а дистанція між столами буде 1,5 метра.

Кабінет міністрів України дозволив роботу кафе і ресторанів з 5 червня. При цьому робота закладів буде дозволена з певними обмеженнями, повідомляє РБК-Україна.

Відповідне рішення уряду опублікував у Telegram народний депутат Олексій Гончаренко, який був присутній на засіданні уряду.

Зокрема, за одним столом можуть перебувати не більше чотирьох осіб. Також між столами повинно бути дотримано відстані в півтора метра.

Відео дня

"З 5 червня (дозволити - ред.) діяльність установ харчування... за умови дотримання відстані не менше 1,5 метра між місцями для сидіння за сусідніми столами і розміщення не більше чотирьох клієнтів за столом (без урахування дітей до 14 років)", - йдеться в документі.

Також весь персонал закладу повинен використовувати засоби індивідуального захисту обличчя, очей і рук, а клієнти, крім часу прийому їжі, маски або респіратори.

Нагадаємо, сьогодні, 3 червня, уряд вирішив послабити карантин з 5 червня.

Читайте також В Україні послаблюють карантин з 5 червня: що дозволять?
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ігор Дуда

    Я щиро радий за свого доброго приятеля валеру левгандонвського-сашу креста - зможе, нарешті з дружиною (напевно, друга, бо перша навішала йому роги)  скромно посидіти, а потім так само скромно, не вихваляючись, розповісти про свою трапезу. Взагалі, скромність - це та його риса, яку я дуже ціную:

    Саша Крест 4 березня 2020 р. на минуломи тижні був з дружиною у Jan Amor... сподобалося... хоча за устриці можна було б і подешевше брати... а взагалі то, я харчуюся здебільшого у Ковчезі... майже кожен день... додому беру багато... Ковчег - це СУПЕР!!!
    На початок взяли салат з курячою печінкою та дошку від м'ясника, нарізка... потім я взяв стейк з телятини, а жінка форель у вершках... на завершення я взяв собі трубочки з згущеним молоком, а жінка  медівник... ну, і звичайно, для мене еспресо з цигарою перед від'їздом додому... жінка пила каву по-ірландськи... додому набрали смажених раків та мідії по-грузинськи...
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Kult-podii/smachno-i-v-trendi-top-zakladiv-u-ternopoli-z-nezvichaynim-intererom-t-11039687.html

    ненза reply Ігор Дуда

    дуда то є хворе створіння

    Ігор Дуда reply ненза

    Твоя "кликуха", бидло - це яскрава  ознака хвороби
    Хоча...таке, як ти не схочуть їсти навіть і мікроби
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up