Партнер рубрики Події

До Дня міста відкриють оновлену за мільйон "Співучку"

До Дня міста відкриють оновлену за мільйон "Співучку"

На Cпівочому полі відреставрували металеву покрівлю, помалювали стіни та встановили нові прожектори.

Металеву покрівлю сцени-«мушлі» повністю зняли та замінили її на нову, розповіли комунальники. Також встановили нові прожектори, помалювали стіни зсередини та ззовні. Днями мають привезти стенд з зображенням Тернополя та встановити його всередині сцени.

На сайті публічних закупівель Prozorro зазначено, що на початку квітня уклали договір із підрядником про реконструкцію амфітеатру Співочого поля у парку Національного Відродження в Тернополі. Орієнтовна вартість робіт складає 1 млн. 300 тис. грн.

Відео дня

Урочисте відкриття  дзеркала сцени Співочого поля заплановане на 27 серпня о 22:00. 

До речі, у міській раді пропонували зробити з "Співучки" сучасний хол з накриттям та огорожею,  де прийматимуть зірок світового рівня.

Нагадаємо, перше в Україні Співоче поле відкрили у Тернополі в червні 1986 року.  Минулого року воно відсвяткувало своє 30-річчя.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Ігорко Ігорко

    тай поки надал при владі закритого холу не буде(((
  • Катюша

    та там за мільйон як мінімум рок-сцена мала б бути
  • Арнольд

    і шо, нічо не помінялось з тої співучки, а грошей нема
  • Piter Savka

    ВКРАЛИ ГРОШІ

    Арнольд reply Piter Savka

    а обіцяли закритий хол, зірок світового рівня... а дулю всім

    Anonymous reply Арнольд

    так з площлю коло Бандери вийшло - обіцяли одне, а вийшло багато бруківки

    Piter Savka reply Арнольд

    Там до речі ше фонтан з алеєю забацали, так що якась частина гроше все таки пішла на користь.

    Ігорко Ігорко reply Piter Savka

    співучка мільйон,  а фонтан 3,5 мільнойна))))

    вкрали ще більше

    Piter Savka reply Ігорко Ігорко

    А курча......  Шоб ви гади в пеклі горіли
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up