Доба в дорозі заради цієї атмосфери: хто приїхав на “Файне місто 2019”

Доба в дорозі заради цієї атмосфери: хто приїхав на “Файне місто 2019”
  • У Тернополі розпочався наймасштабніший музичний фестивль "Файне місто" 
  • 25 липня на територію іподрому почали з'їжджатися люди з різних куточків України. Хто приїхав фестивалити, дізнавалися журналісти "20 хвилин".

Пофестивалити на тернопільський іподром приїхали люди із різних куточків України. За чотири дні їх буде тисячі. Усі вони різні, але їх об’єднує одне - любов до території вільних людей.  Хто ж і звідки приїхав на “Файне” в перший день, читайте.

Юрко, 54 роки, Слов’янськ

Відео дня

- Ми чекаєм гарного настрою. Приїхали зі Слов’янська. У нас тут ціла атмосфера. Ми на фестивалі часто їздимо, на “Файному” - перший раз. Узагалі в Тернополі ми вперше, у мене тут син живе, він приїде ввечері. Перше, що він мені сказав: “Тату ти маєш побачити тут, як катували політв’язнів.” Дуже хочу побачити місто, насолодитись цією атмосферою. Тут круті люди.

Єгор, 20 років, Черкаси

- У мене ще костюм є, дуже класний - з гітарою. Треба ще в ньому фото зробити. Я їхав 12 годин, щоб відчути цю атмосферу. Взяв з собою свою сусідку, вона рада. Тут вже познайомився з тернопільськими дівчатами, вони такі гарні. Тут чужі стають своїми. Заради цієї атмосфери я і приїхав.

Оля і Марина, 27 та 29 років Миколаїв

-  Ми вдруге на фестивалі. Купили квитки одразу, як вони з'явились, минулого року дуже прокайфували від атмосфери.  Ми їхали вдвох, але тут нас вже чекали наші друзі, з якими ми познайомились в соцмережах. Чекаємо бурю яскравих емоцій, знайомств з новими людьми. Тут класно, “Файне” об'єднує. 

Саша 24 роки, Хмельницький 

-  Ми вже розклали палатки. Одну привезли з собою, а ще одну взяли тут - 90 гривень за оренду. Взагалі, це мій третій фестиваль. Таке відчуття, що тут всі просто сім'я. Якби ще був крем від засмаги (посміхається прим.ред). Ми чекаємо найбільше виступу PowerWolf. 

Даша і Віктор, 22 та 24 роки м.Івано-Франківськ 

- На фесті ми другий рік. Родом з різних міст, але приїхали з Франика. Раніше більше катались по фестивалях. Минулого рік було “Файне” і “Захід”. Цього року лише “Файне” і різні концерти. Старіємо (посміхається прим.ред.). Атмосфера тут крута. 

Саша, Лєра та Юля, м. Львів

 

- Ми взяли з собою все, що треба і не треба. Здається, все з хати винесли. Ми приїхали великою компанією, десь 30 людей. На “Файному місті” ми вперше. Чекаємо куражу, гарних емоцій і виступу “БумБоксу”. 

Таня та Віталік із донечкою Євою, м. Тернопіль

- Нашій доньці лише 6 місяців, вона з нами всюди їздить. Дитині добре, там, де добре батькам. Привчаємо її до музики із самого дитинства. Взагалі ми любимо фестивалити, а “Файне місто” нам особливо подобається. Тут крута атмосфера, багато цікавих локацій та душевні люди. 

Олександр, м. Луцьк 

- Я завзятий фестивальник, а от на “Файному місті” - вдруге, не надто ще орієнтуюсь в фестивальній місцевості. Музика - крута, але не “рокерська”. Є кілька гуртів, які я слухаю і хочу потрапити на їхні виступи вже дуже давно, а цьогоріч на Файному здійсню свої мрії.

А ви прийдете на фестиваль? Відповідь залишайте у коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up