Партнер рубрики Події

В парку Шевченка вже розбили дорогу з бруківки майже за мільйон

В парку Шевченка вже розбили дорогу з бруківки майже за мільйон
  • Дорогою з бруківки в парку Шевченка з 1 червня почала їздити техніка до дитячого майданчика біля "дяді Стьопи", який відновлює підприємець. 
  • В кількох місцях дорога уже знищена. На ній утворились колії і повилітала бруківка. 

Нагадаємо, на новому дитячому майданчику біля "дяді Стьопи" будуть не лише звичні гойдалки, а й для дітей з особливими потребами. Майданчик реконструють за кошти ТМ "Молокія".

Як зауважили на виконкомі міськради 30 травня, під час робіт майданчик обгородять парканом. Щоб тернополяни не переживали, що там будуватимуть будинок чи генделик, пояснюють, що паркан необхідний, щоб люди не заважали роботі. На паркані висітиме і схема майбутнього дитмайданчику. Техніка до майданчика заїжджатиме по дорозі, яку зробили у квітні 2017-ого. Її робили у рамках капітального ремонту входу у парк біля пам’ятника Степану Бандері. Загальна протяжність нової доріжки - близько 260 м. Завширшки вона 3,5 м. З міського бюджету на неї виділили понад 885 тис. грн. Якраз цю дорогу техніка вже розбомбила. У соцмережі Facebook тернополяни почали це активно обговорювати. Дехто навіть і не знав, що то не зовсім пішохідна зона, а як запевняли в міськраді, доріжка технічного призначення. 

Відео дня

В міській радій 11 червня повідомили, що відділу технагляду відомо про дану проблему. Зараз триває перевірка, про результати повідомлять.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • тойво

    видно що тільки в одному місці просіло,а дальше нормально.
  • Діонісій

    нехай відновлює бруківку підприємець, який її зіпсував.
  • ігор

    Та полюбе дорогу (для парку ж дорога) клали не для того щоб по ній возили будматеріали, ну і підготовка основи зрозуміло що відповідна. так що питання не до дороговкладачів, а до того хто планував такий порядок роботи - зробити дорогу, розбомбити дорогу, зремонтувати дорогу:)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up