Довідки про несудимість відтепер - у сервісному центрі. Скоро, обіцяють, і онлайн

Довідки про несудимість відтепер - у сервісному центрі. Скоро, обіцяють, і онлайн
  • Замовити Довідку можна з вівторка до суботи, з 9:00 до 18:00, у суботу до 16:45, без обідньої перерви та незалежно від місця реєстрації.
  • Ми працюємо над тим, аби вже незабаром Довідку змогли замовити та отримати в один “клік”, не виходячи з дому”. 

З 1 лютого територіальні сервісні центри МВС всієї Україні видаватимуть Довідки про відсутність судимості.

  • Замовити Довідку можна буде з вівторка до суботи, у зручний час з 9:00 до 18:00, у суботу до 16:45, без обідньої перерви та незалежно від місця реєстрації, - розповів провідний спеціаліст сектору кадрового забезпечення та зв’язків з громадськістю сервісного центру Василь Барановський. - Запит на отримання довідки заповнюється безпосередньо у адміністратора територіального сервісного центру МВС, на місці.

Пріоритет реформи – це максимальне спрощення порядку надання послуг громадянам, стверджують у сервісному центрі. Можливість тепер отримати Довідку про відсутність судимості  у територіальних сервісних центрах МВС - це розширення географії послуг, отримання її у зручний час, швидке подання запиту, завдяки впровадженню електронних черг та роботи наших адміністраторів.

  • Найголовніше, ми працюємо над тим, аби вже незабаром Довідку змогли замовити та отримати в один “клік”, не виходячи з дому”, – зазначив керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Для отримання Довідки про несудимість:
 - потрібно звернутися до зручного за місцем розташуванням територіального сервісного центру МВС (адреси на сайті hsc.gov.ua);
 - заявник під час подання запиту пред’являє посадовій особі територіального сервісного центру МВС документ, що посвідчує його особу, а також надає його копію;
 

Відео дня

Довідка

Для швидкого інформування та консультування громадян у сервісних центрах МВС працюють сайт hsc.gov.ua, фейсбук-сторінка fb.com/hsc.gov.ua та телефон на довідок: (044) 290-19-88.

На Тернопільщині до регіонального сервісного центру входять п’ять підрозділів: у Тернополі, Кременці, Чорткові, Підгайцях і Теребовлі. Графік роботи: з вівторка до п’ятниці – з 9.00 до 18.00, субота – з 9.00 до 16.45. Неділя, понеділок – вихідні.

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Надежда Ладеева

    Кому треба чекати місяць тої довідки. Оформляли з чоловіком собі довідку про несудимість тут http://salex-lcc.com.ua/dovidka-pro-nesudimist-ternopil-i-oblast-terminovo.html . Зробили за 2 дні із доставкою Новою поштою. Розрахувались наложним платежем на пошті

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up