Партнер рубрики Події

Дружина тернопільського захисника Маріуполя народила первістка. Давайте привітаємо родину разом! (ФОТО ДНЯ)

Дружина тернопільського захисника Маріуполя народила первістка. Давайте привітаємо родину разом! (ФОТО ДНЯ)
  • Наприкінці вересня із російського полону повернули 215 захисників України, серед яких був тернополянин В’ячеслав Білий.
  • Дружина Олена терпляче чекала чоловіка, перебуваючи на дев’ятому місяці вагітності.
  • Нині, 8 жовтня жінка опублікувала трепетне відео на своїй інстаграм-сторінці, де вона обіймає чоловіка, а той тримає на руках їхнє маля…

Ми вже писали історію військовослужбовця В’ячеслава Білого. Він був у складі полку «Азов» з 2014 року, а коли росія розпочала повномасштабну війну, чоловік сміливо вирушив на фронт захищати вагітну на той момент дружину та Україну.

Читайте також:  На 9-му місяці вагітності дочекалася коханого. З полону повернули ще одного воїна-азовця з Тернополя

Чоловік, зі слів Олени Білої, пройшов саме пекло та ні в якому разі не зламався.

Відео дня

– Він був на Азовсталі, де кожен день під обстрілами, вони голодували. У нього не згинається нога, розвалюється спина, але він ніколи не скаржився. Завжди мене оберігав і віддавав нам любов через екран смартфону, – розповідала жінка нашій журналістці наступного дня після звільнення В’ячеслава.

Ще 22 вересня, коли ми спілкувались з пані Оленою, вона була на дев’ятому місяці і незабаром мала народити дитину. Тоді жінка говорила, що має змогу поїхати і побачитись з коханим, але не ризикнула через останні дні вагітності. Тому чекала В’ячеслава вдома, у Тернополі, та понад усе хотіла, аби він встиг потрапити на народження малюка. Як бачимо, це йому вдалось…

Світлину Олена Біла підписала коротко: «Щастя!». Та у цьому одному слові криється безліч емоцій: безмежне кохання, радість, втіха, тепло та полегшення від того, що родина нарешті разом.

В’ячеслав нарешті поруч із коханою та малюком. Давайте кожен із нас привітає щасливу сім’ю захисника з первістком! Напишіть їм кілька світлих та добрих слів у коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (100)
  • Галина Вацлавик

    Мої вітання! Щирі побажання.
  • Лісова Віра

    Будьте щасливі і здорові 💙
  • Нина Попович

    Щастя та здоров'я вам під мирним небом. Немовляті- щасливої долі і Божої опіки.
  • Uliana Kurtyak

    Хай росте здоровим та щасливим у вільній Україні.

keyboard_arrow_up