“Файне місто” стартувало. Програма фестивалю

“Файне місто” стартувало. Програма фестивалю
  • Море музики і любові, смачна їжа та напої та багато крутих емоцій, - таким пригадують “Файне місто” фестивальники. 

  • Вхід на цьогорічний фестиваль «Файне Місто» відкрився у четвер,  25 липня, близько 8:00 і з цього моменту працюватиме цілодобово аж до завершення фестивалю. 

Фестиваль “Файне Місто” – це міжнародний музичний тернопільський фестиваль, який щорічно відбувається на іподромі, цього року фестиваль відбудеться всьоме 25 – 28 липня. 

“Файне Місто” є одним з небагатьох українських фестивалів в якому пересікаються практично всі сучасні напрямки музики: рок, альтернатива, фолк, поп, денс музику на шести сценах фестивалю виконують тільки кращі музичні виконавці та запрошені іноземні артисти. 

Відео дня

Фестиваль “Файне Місто” традиційно пройде під лозунгом “Файне Місто” – територія вільних людей”, бо головна мета, як кажуть організатори, – побудувати місто, в якому кожен з відвідувачів хоч і на кілька днів, але зможе, залишивши щоденні проблеми, відчути енергію свободи, шалений драйв життя та зробити свій відпочинок незабутнім.

Нагадаємо, редакція "20 хвилин" розігрує два квитки на фестиваль "Файне місто". Переможця оголосимо уже сьогодні, 25 липня. 

Читайте також: https://te.20minut.ua/Podii/teritoriya-vilnih-lyudey-scho-bude-na-festivali-fayne-misto-u-ternopol-10901131.html

https://te.20minut.ua/Groshi/maete-sotsialnu-kartu-ternopolyanina-zmozhete-v-pershi-dva-dni-faynogo-10903563.html

https://te.20minut.ua/Podii/bezkoshtovniy-vhid-ta-sotstaksi-scho-bude-na-festivali-fayne-misto-dly-10900476.html

Програма:

на 25 липня

26 липня

27 липня

28 липня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up