Фельдшер з 40-річним стажем Ольга Кушнір може отримати медичний "Оскар"

Фельдшер з 40-річним стажем Ольга Кушнір може отримати медичний "Оскар"
  • 60-річна Ольга Кушнір 40 років працює у "швидкій". З них 24 роки - головнии фельдшером у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.
  • Жінку номінували на нагороду "Орденом Святого Пантелеймона" у номінації "Кращий медик". 
  • Ольга Кушнір стала кращою серед  66 кандидатів, запропонованих регіональними радами.

"Орден Святого Пантелеймона" – найголовніша громадська  відзнака для медиків, яка створена за підтримки глав усіх християнських церков в Україні, Міністерства охорони здоров'я та Академією медичних наук. Це щорічна нагорода і має п'ять номінацій: "Кращий лікар", "Кращий медик", "Новатор охорони здоров’я", "Міжнародне співробітництво у галузі охорони здоров’я" та "Служіння суспільству". Ольгу Кушнір висунули у номінації "Кращий медик". 

- В медицині я працюю з 1976-ого року, - розповідає Ольга Кушнір. - Якраз тоді закінчила Чернівецьке медичне училище. Працювала рік у фельдшерсько-акушерському пукнті, з 1977-ого року і до зараз у Тернопільському центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

У 2000-х роках Ольга Кушнір закінчила бакавларат в медакадемії, вчилась у вечірню зміну. В медики жінка пішла, бо мама - медична сестра. Лікарем пані Ольга не стала, але її робота, як каже жінка, дуже подобається.

Відео дня

 -Я вирішила віддати своє професійне життя саме цьому напрямку, - каже пані Ольга. - Спочатку була фельдшером виїзної бригади, кардіологічної бригади, пізніше старшим фельдрешом.

А тепер пані Ольга головний фельдшер Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, в якому працює більше 1400 працівників.

 - Я дуже люблю свій колектив, у нас професійні медики, - каже пані Ольга. - І коли мені повідомили, що мене номінували, то я була здивована. Адже не я одна працюю.  У кожному відділені є свої професіонали. Я дуже вдячна долі, Богові і людям, з якими я працюю за те, що удостоїли мене такої честі. Адже зараз це найвища нагорода в медицині.

За сприяння пані Ольги при Центрі  створили тренінгову службу, де проходять навчання фельдшери з інших регіонів.

Нагородження номінантів відбудеться  9 серпня  в Києві. Участь в урочистостях візьмуть понад  600 медиків України.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up