Фіналістка “Х-фактора” Ірина Борисюк сумує за Тернополем

Фіналістка “Х-фактора” Ірина Борисюк сумує за Тернополем
Ірина Борисюк - єдина фіналістка, яка на проекті представляє Тернопіль.Жінка вже сумує за рідним містом.

Раніше Ірину Борисюк у Тернополі ніхто не знав, хіба що родичі та знайомі. Завдяки участі у шоу “Х-фактор” тепер її впізнають не лише на вулицях рідного міста, а й e столиці. Проте тернополянка не вважає себе популярною співачкою.

Ірина Борисюк - єдина фіналістка, яка на проекті представляє, як вона часто каже, файне місто Тернопіль. Під час виступів жінка викладається на всі 100%, аби пропустити крізь себе кожну пісню. Тим виконавиця і сподобалася багатьом глядачам.

Відтепер щосуботи чимало тернополян чекають ефіру “Х-фактора”, аби підтримати свою землячку. Хтось перед екраном телевізора зустрічає її оплесками, а дехто не шкодує неповних чотири гривні і надсилає свій голос за неї у вигляді sms.
- До наступного ефіру готуюся дуже активно. Адже щоразу потрібно підготувати вокальний номер, - розповідає Ірина Борисюк. - Зокрема підібрати та вивчити пісню, вжитися у новий сценічний образ. У цьому мені допомагають продюсери, а постановки ставить відомий хореограф Тетяна Денисова. Саме зараз сиджу у навушниках і вчу слова пісні. Після цього братиму уроки з вокалу.
Тож на відпочинок, як зізнається співрозмовниця, інколи не вистачає часу. Живуть фіналісти “Х-фактора” на базі у Пущі-Водиці. Там їм забезпечили всі умови для комфортного проживання. Тернополянка каже, що про них дбають, як про малих дітей.
Найближчою людиною на шоу для Ірини є Тетяна Зотова, яка є підопічною Ігоря Кондратюка. Хоча вони — конкурентки у проекті, між учасницями зав'язалася міцна дружба.
- Я знаю, що якщо першою піду з проекту, Тетяні буде важко. І навпаки. Тетяна називає мене “мама Іра”, - посміхається тернополянка. - Коли хтось із нас раніше залишить проект, буде дуже і дуже непросто нам обом. Учителем для мене на “Х-факторі” є мій продюсер Сергій Сосєдов. Я прислуховуюся до всього, що він каже, і майже зі всім згідна. Адже він - людина з досвідом, яка знається на музиці.
До участі в шоу “Х-фактор” Ірина Борисюк найбільше часу присвячувала вихованню донечки Ренати. Відтак жінці завжди не вистачало часу на себе. Тепер тернополянку просто не впізнати. Професійний макіяж, зачіски та яскраве вбрання, з якими вона виходить на велику сцену, вдало підкреслюють її вроду. Однак співрозмовниця зізнається, що трохи скучила за своїм звичним образом.
- Звичайно, я бачу зовнішні зміни - над моїм образом зараз працюють багато людей. Але мій внутрішній світ залишився таким же, яким був, - зауважує пані Ірина. - Коли я бачу кадри зі своїх попередніх виступів, то серце “зойкає”, бо зараз у дзеркалі я зовсім не така… Коли донечка побачила мене у новому образі, то лише відповіла: “Нормально, мамо”. Це для неї був невеличкий шок… Коли вона взяла мене за руку, то відчула, що я – така ж мама, як була. І донечка заспокоїлася.
Пані Ірина зізнається, що вже сумує за Тернополем. Залишити рідне місто жінка готова лише заради свого професійного росту як співачки та щоб прославити свій край. Утім, вона завжди всім казатиме: “Я з файного міста Тернопіль!”

Відео дня
>Тернополянка Ірина Борисюк пройшла “Х-фактор”

Майя ЮРКЕВИЧ,  [email protected]

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (19)
  • Anonymous

    А хто знайомий з Ириною Борисюк? В який школи вона викладае? Дякую.

    Anonymous reply Anonymous

    Вона викладає,точніше викладала, в тернопільській музичній школі №2
  • Anonymous

    я вас не цююю )))
  • Anonymous

    Молодець. Дуже позитивна людина. Принаймі так виглядає з екрану. І патріот свого міста та країни. Буду слати смс.

    Anonymous reply Anonymous

    Вана справді ПОЗИТИВНА. Щасти Тобі Іринко. Купчинського,9 за Тебе.

    Anonymous reply Anonymous

    Molodecj
  • Anonymous

    Народ! Ми повинні підримати нашу Тернополянку. Хто не жлоб, той проголосує у суботу. Це новий герой, перепрошую ГЕРОЇНЯ нашого міста! Ірися! Так тримати ;)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії Від читача 17:19 У квітневому топі вакансій на Тернопільщині - водій, продавець, кухар, швачка, медсестра, лікар 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:00 На фронті загинув Герой з Почаєва 12:05 Куди піти, що подивитися у Тернополі 17-21 квітня 11:30 У Тернополі відбудеться сесія міської ради — які питання вирішать 11:20 Лазерна епіляція Сandela 2+1. Кожна 3-тя процедура в подарунок! (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up