Партнер рубрики Події

Фотожаби на актуальні теми: підбірка "20 хвилин" за тиждень

Фотожаби на актуальні теми: підбірка "20 хвилин" за тиждень
  • Соцмережі завжди бурхливо реагують на зміни в країні, нові призначення, зростаючі тарифи та ляпи політиків і не лише їх. 
  • Редакція «20 хвилин» теж не була осторонь останніх новин у Тернополі та зробила авторську підбірку мемів на актуальні теми минулого тижня.
     

Щодня «20 хвилин» о 20.00 на своїй сторінці у Фейсбук публікували цікаві меми, які відтворювали актуальні події.

Цього тижня усі вони були пов'язані з темою снігопаду. Тож ми не могли оминути того факту, що найходовішим товаром у Тернополі стали лопати.

Відео дня

 

Ми не могли оминути повідомлень, у яких чимало тернополян скаржилися, що вулиці чи прибудинкові території почистили погано. Навіть у Центрі було чимало проблем – ідеально розчищена дорога чи тротуар за кілька метрів перетворюється у кашу з кучугурами снігу.

Влада щодня звітувала про кількість техніки, яка розчищає місто від снігу. Проте чимало тернополян щодня скаржилися на погану роботу комунальних служб, які мають прибирати вулиці від снігу. Подекуди результату було не видно взагалі.

Зрештою, люди почали самоорганізовуватися і допомагати комунальникам розчищати сніг, організувавши Шуфля челендж.

Читайте також Шуфля челендж. Тернополяни розповіли, чому допомагають комунальникам прибирати сніг

Також містяни особливо нарікали на те, що громадським транспортом добратися — нелегке завдання. Адже на вулиці — мороз, а на зупинках — черги. В маршрутку чи тролейбус можуть потрапити одиниці. Особливо потерпають мами з малими дітьми. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Yulia Kmet

    Тернополяни лопата вам в поміч #www.termetiz.te.ua#

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up