Партнер рубрики Події

Гарбузи-ліхтарики та гігантські павуки біля будинків: як виглядає місто напередодні Хелловіну (РЕПОРТАЖ)

Гарбузи-ліхтарики та гігантські павуки біля будинків: як виглядає місто напередодні Хелловіну (РЕПОРТАЖ)

У ніч з 31 жовтня на 1 листопада у світі відзначають Хелловін. Не оминуло це свято і Тернопіль. Багато місцевих закладів прикрашають вітрини до свята. Як виглядає місто напередодні Хелловіну – дивіться у нашому фоторепортажі.

Хоч Хелловін в Україні мало хто святкує – про нього нагадують декорації та прикраси прямо на вулицях. Біля різних магазинів облаштовують цілі інсталяції на тематику Хелловіну.

Біля багатьох закладів громадського харчування облаштували фотозони. Входи до ресторанів прикрашають гарбузи.

Відео дня

Незвичну інсталяцію з повітряних кульок ми побачили на вулиці Гетьмана Сагайдачного. З кульок зробили навіть павуків.

Цілу хелловінську інсталяцію облаштували біля одного з квіткових магазинів. Тут і осіннє листя, і справжні тюки соломи, і ліхтарики Джека з гарбузів. Є навіть імітація павутини.

Біля деяких закладів на вході просто розставили гарбузи.

Є і невеликі інсталяції за вітринами. Чимало магазинів одягу та взуття прикрасили вітрини гарбузами, ліхтариками та жовтим листям.

Ще одну фотозону знайшли біля одного з супермаркетів. Гарбузи пофарбували срібною фарбою.

Деякі магазини розміщують вивіски про знижки з нагоди Хелловіну. Минулого року деякі магазини також проводили такі розпродажі.

Ми запитали і звичайних перехожих, як вони ставляться до цього свята. Як кажуть більшість тернополян – Хелловін вони не святкують, але і не проти цього свята. Однак є і ті, хто є більш категоричні та вважають непотрібним в Україні. Більше про це читайте за посиланням.

А як ви ставитесь до Хелловіну? Пишіть у коментарях!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up