Партнер рубрики Події

“Годину я був у тракторі, а зграя вовків - біля коліс”. Тернопільщину атакують хижаки (відео)

“Годину я був у тракторі, а зграя вовків - біля коліс”. Тернопільщину атакують хижаки (відео)
  • Житель села Висипівці Зборівського району оприлюднив відео, на якому троє вовків  у полі полюють на мишей.
  • Хижаків бачили і в кількох навколишніх селах. У селі Нестерівці молода вовчиця посеред дня забігла на подвір’я, а на Шумщині  хижаки роздерли дев’ятеро овець.

У селі Висипівці Збаразького району 22 вересня трьох вовків побачив Роман Миць.

- Я тоді працював в полі на тракторі, побачив, як троє вовків женуть дику козу. - розповідає Роман Миць. - Коза втекла в соняшники, а вовки залишились біля трактора. Мені треба було працювати, тому я залишився в кабіні. Близько години вовки були біля коліс, ловили мишей. Мій брат, який живе у сусідньому селі, за кілька днів після того теж бачив вовка. Ще ближче, ніж я. 

Пан Роман встиг зафільмувати тварин та надіслав відео журналістам видання "20 хвилин"

Відео дня

У селі Нестерівці Збаразького району молода вовчиця посеред дня забрела прямо на подвір'я до місцевої жительки. Налякана господиня здійняла крик, від якого вовчиця побігла вглиб села. Місцеві чоловіки, що живуть по сусідству, погнались за хижаком, оточили його і забили палками. До слова, собаки, які є чи не у кожному сільському дворі, просто ховались від вигляду хижака. 

Усі події підствердив сільський голова Нестерівської сільської ради Богдан Баліцький. За його словами чоловіки не дуже хочуть говорити про цю подію, але факт, що вовк був прямо посеред села - правда. 

Нагадаємо, наприкінці серпня хижаків помітили у селах Кудлаївка, Матвіївці та Піщатинці Шумського району. Про це журналісти “20 хвилин” писали у матеріалі: Дев'ять пошматованих овець і жодної краплі крові. На Шумщині люди бояться пускати дітей на вулицю.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Андрій

    Надіюсь найближчим часом вовки в лізі роздеруть тих пі***асів які вбили вовчицю. За рогулями ніхто жаліти не буде, це факт. І взагалі давно пора штучно врегуловувати популяцію рогулів, ніякої з них користі тільки й можуть шо ліси нищити.
  • Степан

    То не страшно, молода вовчиця бігла на концерт Винника.

    Marcus Aurelius reply Степан

    Чуть не подавився, прочитавши це
  • Бульба

    Жорстокість людей породжується страхом перед невідомим! А те що зявились вовки це погано, вони почнуть полювати на домашню худобу, а задля самозахисту і на людей!! Місцевим владам потрібно прийняти міри!!
  • Лідія Гжебелко

    жесть...вас би забити палками
    бідні тварини не винні
    сільські рагулі є рагулі..нічого не скажеш

    Антоніна reply Лідія Гжебелко

    Шановні проти нічого не маю якщо ви бачили диких вояків аще як вони виють як діти кричать ви і стериці. Побачити вовка ви зоопарку красота. А зустрітися ви реальному житті тоді зовсім інше. Нічого лічного .

    Marcus Aurelius reply Лідія Гжебелко

    Що ви будете казати, якщо вашу дитину покусає бездомна собака на вулицях вашого міста? Ви будете продовжувати казати "бідні тварини не винні, міські рагулі їх відстрілюють"?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up