Партнер рубрики Події

Гучних гулянь у Тернополі на День міста не обіцяють

Гучних гулянь у Тернополі на День міста не обіцяють

28 серпня традиційно тернополяни святкуватимуть День міста. Втім, надзвичайних гулянь очікувати не варто. Як розповів начальник управління стратегічного розвитку міськради Юрій Дейнека, основні заходи проведуть у період 23-26 серпня.

Саме в ці серпневі дні на території Тернопільського ставу відбудуться щорічні змагання з водно-моторного спорту. Реєстрацію на Чемпіонат уже відкрили . Свою участь наразі підтвердили кілька країн світу.

Нагадаємо, що такі змагання проходять у Файному щорічно і приурочені саме до Дня міста. Що стосується того, як мине 28 серпня, наразі детальної інформації в міськраді не озвучують.

- Орієнтовно план заходів вже розписали. Але поки що він на доопрацюванні. Тож розповімо про нього лише в серпні, - говорить пан Дейнека. – Гучних гулянь цього дня в Тернополі немає, адже це – робочий день. Буде виступ гуртів у парку Нацвідродження. Детальніше – згодом.

Відео дня

До речі, на сайті міської ради оприлюднили інформацію про благодійний збір коштів на святкування Дня міста. У прес-службі кажуть, що це вже стало доброю традицією проводити святкові заходи спільними зусиллями всієї громади і меценатами.

- Сподіваємось, що і цього року ніхто не залишиться осторонь організації святкувань та долучиться, в міру власних можливостей, до фінансування запланованих дійств, - йдеться у зверненні.

Кошти просять перераховувати із призначенням платежу «на організацію культурно-масових заходів»  на спеціально створений рахунок. До речі, цього року на проведення святкових заходів до Дня міста з міського бюджету планують виділити 500 000 грн. Минулоріч на все витратили 401 200 грн. Практика із залученням коштів меценатів була і в попередні роки. Так, у 2017 році приватні підприємці та небайдужі тернополяни зібрали 101 000 грн, із них на святкування витратили 69 993 грн.

Цього року благодійники виявилися більш щедрими. І на даний момент, за інформацією міськради, уже вдалося зібрати 179 505 грн. Ці кошти спрямують на оплату музичних гуртів, оформлення сцен та рекламно-інформаційні матеріали.

 

ДОВІДКА

Реквізити для збору благодійних внесків:

р/р 31553342148629 , МФО 838012, Код 02230572  ГУДКУ в Тернопільській області, Управління культури і мистецтв ТМР

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Mila

    Не вірю. Лисий шрек змушений буде пропіаритися.
  • Барюсік Пазітіффф

    війна в країні які гульки  ви чо люди  дуба дали чишо
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up