Партнер рубрики Події

Розпочався опалювальний сезон, але батареї холодні? Радять почекати три дні

Розпочався опалювальний сезон, але батареї холодні? Радять почекати три дні
  • Тернополяни скаржаться, що попри обіцянку увімкнути опалення в будинках вранці 23 жовтня батареї досі холодні. 
  • На повний запуск системи потрібно до трьох днів, заспокоюють в управлінні ЖКГ. 

Мешканці будинків на Чалдаєва, 15 квітня, Злуки та Петлюри скаржаться, що незважаючи на початок опалювального сезону, батареї досі холодні. 

- Мали в 6.00 увімкнути опалення, вирішив почекати до обіду. Друга година дня, третя... а опалювання нема, - розповідає мешканець квартири на вул. 15 квітня, 3 Володимир Мороз. - Дзвоню на "гарячу лінію" міської ради, вони кажуть, що має прийти ЖЕК і відкрити засувки на вході в будинок. Не з першої спроби додзвонююсь в ЖЕК, і пані здивованим голосом каже, що вони не мають до цього ніякого стосунку. Дзвоню знову в міськраду, і там кажуть, що мене і ще мешканців 90 квартир будинку в ЖЕКу таки дурять. Вже вечір, а вдома досі 16 градусів.

- Технологічний запуск традиційно щороку триває до трьох діб, - повідомляють в - управлінні ЖКГ. - Впродовж вихідних працівники "Теплокомуненерго" працювали, але опалення, як і було сказано, запустили 23 жовтня в 6 годині ранку. Але це не миттєвий процес, вода заповнює труби поступово, відповідно, не в всіх одночасно з'являється тепло. Якщо тепла не буде середу-четвер, найкраще звертатись в своє обслуговуюче підприємство або до голови ОСББ. До кінця дня запрацюють всі котельні. 

Відео дня

Працівники «Тернопільміськтеплокомуненерго» зазначають, що впродовж вихідних проводили усі необхідні технічні роботи, щоб в оселях тернополян було тепло.

- Основна проблема, з якою традиційно стикаються під час запуску, це – заповітрення батарей чи відсутність мешканців у “проблемних” квартирах, - каже менеджер із адміністративної діяльності КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» Олександр Лазарчук. Зазвичай на технологічний запуск систем передбачено 72 години. Одною із проблем є людський фактор, адже відновлення тепла у кожному будинку здійснюється фактично вручну, то ж працівники обслуговуючих підприємств не можуть фізично здійснити усі технічні роботи за один день. Тому просимо із розумінням ставитися до процесу подачі опалення, адже цей процес вимагає затрат часу.

Куди скаржитись

№п/п

Назва підприємств

Адреса

№ телефону

П.І.П. керівника

1

Приватне підприємство “Дружба-сервіс-житло-1”

Вул. Карпенка, 12

53-59-56

Лемега Олег Васильович

2

ПП “Східний масив”

Пр. Ст. Бандери, 94

24-00-58

Дереворіз Михайло Євгенович

3

Господарське ТОВ “Мрія”

Вул. Кн. Острозького, 24

25-08-27

Коник Олександр Семенович

4

Керуюча компанія „КомЕнерго-Тернопіль”вул. Чалдаєва, 1

Вул. Д.Нечая, 31

25-99-98

Кравець Ігор Дмитрович

5

Приватне підприємство “Благоустрій”

Вул. 15 Квітня, 6

26-80-92

Гевко Галина Орестівна

6

Приватне підприємство “Наш дім”

Вул. К.Савури, 3

24-34-75

Дмитришин Анатолій Євгенович

7

Приватне підприємство “Сонячне”

Бул. С.Петлюри, 6

42-70-57

Ленчишин Мирослава Іванівна

8

Дочірнє підприємство “Люкс-житло”

Вул. 15 Квітня, 15

26-11-24

Гевко Богдан Степанович

9

Приватне підприємство “Люкс”

Пр. Злуки, 55

26-86-09

Гевко Степан Васильович

10

ПМП “СОВР”

Вул. 15 Квітня, 10

26-82-02

Білик Володимир Антонович

11

Приватне підприємство “Вікторія-М”

Вул. Київська, 7

28-79-65

Коваль Надія Євгенівна

12

Приватне підприємство "ТернопільКомСервіс"

Пр. Злуки, 2

23-21-59

Вересюк Юрій Павлович

Якщо холодно у школі чи в дитсадку, то свої претензії потрібно адресувати безпосередньо до адміністрації закладу, адже у кожному з них автономно регулюється температура повітря.

Чи розпочався опалювальний сезон у ваших оселях? Відповідь пишіть у коментарях

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (22)
  • Григорий Логинский

    всі  хто голосував за надала,  що хотіли то і маєте

    бурундук reply Григорий Логинский

    голосували купка пенсіонерів, а страждають всі
  • Юрій Процюк

    Макаренка, 4 досі нема тепла
  • бурундук

    на 15 квітня досі дубар

    Мирослав Князь reply бурундук

    А вже третій вечір......, як мало бути тепло!
  • Олександра Діденко

    На вул Курбаса 6 опалення батареї холодні!!!Діти хворі вдома мерзнуть!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up