Партнер рубрики Події

“Хто проти блондинок”: тернополянка Ольга Вінницька розповіла про зйомки шоу

“Хто проти блондинок”: тернополянка Ольга Вінницька розповіла про зйомки шоу

Відома тернопільська стиліст-шопер Ольга Вінницька стала учасницею одного із випусків нового сезону  телешоу “Хто проти блондинок” на “Новому каналі”. Про свої враження від зйомок тернополянка розповіла журналістці “20 хвилин”. 

Анкету, як розповідає Ольга, заповнювала ще роки три тому. І взагалі забула про це. А нещодавно їй зателефонували із “Нового каналу” і запропонували взяти участь.

- Спершу у мене уточнили деякі деталі, щоб все підходило темі зйомок, через деякий час ще раз перетелефонували і сказали, затвердили мою кандидатуру, - розповідає Ольга. - На зйомки я мала приїхати у Київ до “Укрфільму. Смішно було, коли близько 6.50 таксі довезло мене до певного місця і водій сказав, що далі не їде. Був туман, холод, темно, праворуч річка, ліворуч будови і ти йдеш ніби в ліс. Але я дійшла до місця призначення, все було гаразд. Від 7-ї ранку у нас була підготовка, на яку пішло кілька годин, а зйомки тривали години дві. 

Відео дня

 

Багато красивих дівчат

На зйомках було багато дівчат із попередніх сезонів шоу,які уже були знайомі між собою. Але, як розповідає тернополянка, атмосфера була дуже дружньою і невимушеною. 

- Якщо чесно, то мене переповнювала радість, що є стільки багато красивих дівчат, - каже Ольга. - Багато хто з них виглядали, ніби з картинки. Було цікаво побачити вживу Лесю Никитюк, дівчат-учасниць, як вони між собою спілкуються. Леся Никитюк дуже сподобалась - вона красива жінка. І мене захоплює те, наскільки вона комунікабельна, весела, життєрадісна. Вона за секунду може легко підібрати потрібні слова та жарти, які будуть доречними і дотепними. Такий стиль дуже приваблює. Враження від неї якнайкращі. 

Крутий досвід

Жінка каже, якби її ще раз запросили на шоу, то вона б трішки по-іншому відповідала і на запитання, і по-іншому поводилась.

- Ця програма спрямована на те, щоб руйнувати стереотипи, там можна спокійно відповідати те, що на думці, - продовжує співрозмовниця. - Ніхто там не засуджує за помилку, можна виходити за межі рамок і це класно. Досвід у телешоу такого рівня трошки змінює бачення, розширює горизонти. Я зробила висновки і про себе, і про людей. Про шоу та телебачення. Про красу. 

Тернополянка вважає, що кожна подія чи ситуація в житті відбувається для того, аби проаналізувати і зробити висновки. І вона рада, що потрапила на це шоу. Головне не боятися і пробувати щось нове. 

- Після участі залишились лише приємні спогади і це крутий досвід, - каже жінка. - Основний меседж, який я отримала на шоу - якщо ти розумна, начитана, інтелігентна людина, то це не означає що не можна інколи подуркувати, зіграти блондинку, бути наївною, дитячою, легкою та безпосередньою. Говорити все, що спаде на думку і вміти пожартувати над собою та іншими. І вміти радіти життю. 

Інший рівень ТВ

Ольга Вінницька відома у Тернополі стиліст-шопер і її часто запрошують в ролі експерта і на тернопільські телеканали. Тому жінка уже має досвід зйомок. Але на всеукраїнському каналі була вперше. 

- І скажу, що рівень справді зовсім інший, - додає жінка. - Мені сподобався процес зйомок. Якщо порівнювати із місцевим телебаченням, то на всеукраїнському каналі над такими шоу працюють професійні стилісти, візажисти, перукарі. Працює команда професіоналів. Є кілька гримерень. 

Розказувати подробиці зйомок - тему, хто головний  герой випуску та ін. учасниці не можуть, поки не вийде програма у ефір. Як каже Ольга Вінницька випуск за її участі у ефір вийде приблизно навесні 2020 року. 

Довідка

Телешоу “Хто проти блондинок?” виходить на “Новому каналі”. Найяскравіші білявки країни викликають “зіркових” чоловіків на інтелектуальну дуель. Новий сезон буде особливим: уперше ведуча – жінка, а ефіри – тематичні, з гострими дискусіями та демонстрацією талантів. Ведуча розважального ігрового шоу – Леся Нікітюк. Суть проекту залишається незмінною: 50 сексуальних і розумних красунь об’єднаються, щоб розвінчати стереотипи про “дурненьких блонді”. Кожна команда – сильна, адже учасниці довели високий рівень IQ під час добору на шоу, відповівши на більш ніж 300 питань. Дівчата зіграють проти відомого чоловіка, в якого звичайно ж, свій погляд на те, що можуть і чого не можуть робити блондинки. Битва умів складатиметься з двох турів і “Супергри”. Переможець отримає грошовий приз, сума якого залежить від перебігу змагання. У першому турі чоловік накопичуватиме джекпот, правильно відповідаючи на питання і молячись про те, щоби дівчата помилилися. У другому – максимально зменшуватиме кількість учасниць, визначаючи суперника в “Супергрі”. Якщо в фіналі виявиться більше ніж одна білявка, вони самі визначать і делеґують лідерку. У разі перемоги вона й дістане 50% виграшу. Решту грошей дівчата поділять між собою.Хронометраж епізоду – 90 хвилин.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up