Хто переміг на виборах ректора ЗУНУ: результати голосування

Хто переміг на виборах ректора ЗУНУ: результати голосування

На цю посаду претендували троє кандидатів, серед яких дві професорки Ірина Іващук, Оксана Десятнюк та доцент Тарас Маршалок.

 

Від початку і до завершення виборів нового ректора Західноукраїнського національного університету журналісти «20 хвилин» слідкували за процесом. Загалом 920 осіб мали право брати участь в виборах. Така ж кількість бюлетенів для голосування. Голосування відбувалося в актовій залі головного корпусу Західноукраїнського національного університету.

Виборча комісія ще не завершила роботу. Але згідно з підрахунками, які ще будуть «фіксувати» своїм голосуванням та відповідними протоколами, перемогу на виборах ректора ЗУНУ отримала Оксана Десятнюк. За жінку свої голоси віддали 752 особи. 

Інші кандидати отримали таку підтримку: Іващук Ірина Олегівна — 76 голосів та Маршалок Тарас Ярославович — 25.

Відео дня

Сім виборців не підтримали нікого, чотири бюлетені визнані недійсними. Протягом тижня мають оприлюднити офіційні результати. Про це повідомляють джерела «20 хвилин». 

Оксана Десятнюк – доктор економічних наук, професорка, заслужена працівниця освіти, проректорка ЗУНУ з науково-педагогічної роботи. Саме її висунули кандидатом колеги та студенти. 

«Кожен має робити свою справу – віддано, щиро, наполегливо, не заради себе, а на благо усіх. Саме тому ми переможемо, збережемо і примножимо!», — так розпочала свою передвиборчу програму Оксана Десятнюк.

Якщо вам цікава вся програма ймовірної переможниці на посаду ректора ЗУНУ Оксани Десятнюк, то можна ознайомитися за посиланням.

Як раніше повідомляла редакція «20 хвилин», кандидатів висували і працівники, і студенти з семи міст та навіть за кордоном. Колектив університету висунув одну кандидатку, чинну проректорку університету. Інші двоє — самовисуванці.

Читайте також:

За крісло ректора ЗУНУ змагатимуться дві професорки та один доцент. Що відомо про кандидатів?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач09

    Клоунада
  • myvova83

    Шарашкіна кантора, а не університет.
  • Nin Ja

    Там немає чесних, усі гниди
  • Тарас Сильчак

    Переміг криса

keyboard_arrow_up