Хто та як може отримати безкоштовні обіди у Тернополі

Хто та як може отримати безкоштовні обіди у Тернополі
  • У Тернопільській громаді надають допомогу одиноким літнім людям, багатодітним сім’ям та тернополянам із соціально незахищених категорій населення.
  • Для цих категорій населення у місті діє програма «Турбота».

На базі міського територіального центру соціального обслуговування населення працює соціальна благодійна їдальня, де підопічні центру можуть отримати безкоштовні обіди, – повідомляють у міській раді

– Благодійна їдальня забезпечує мешканців нашого міста безкоштовними обідами. Частина з громадян харчується безпосередньо на місці, інші ж приходять з власною тарою і складають цю їжу, забираючи додому, – розповідає міський голова Сергій Надал. –  На місяць ми змушені призупинити роботу благодійної їдальні, оскільки працівники йдуть у відпустку. За це час тут проведемо ремонтні роботи та оновимо приміщення їдальні. З 1 липня їдальня продовжить працювати у повноцінному режимі. Ті люди, які отримують харчування, натомість можуть отримати харчі у вигляді продуктових наборів. Їх можна отримати в управлінні соціальної політики міської ради, за адресою вул. Миколи Лисенка, 8.

Відео дня

Окрім того, на базі центру продовжують функціонувати також соціальна перукарня, працює безкоштовний пункт прокату засобів реабілітації. Працівники центру проводять культурні та пізнавальні заходи для людей похилого віку, осіб з інвалідністю, осіб, які перебувають в складних життєвих обставинах і внутрішньо переміщених осіб.

Читайте також:

єВідновлення: як жителям Тернопільщини отримати кошти на ремонт пошкодженого житла?

Волонтери Тернополя їдуть на передову. Як безкоштовно передати посилку захисникам?

Твоя кров може воювати: як і де здати у Тернополі

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up