Партнер рубрики Події

Ірина Савельєва на останньому дзвонику отримала путівку та телевізор для свого класу


Ірина Савельєва на останньому дзвонику отримала путівку та телевізор для свого класу
  • Переможницею конкурсу від корпорації "RIA Медіа" на кращого класного керівника стала вчителька школи №5 Ірина Савельєва.
  • Свій приз - путівку для 2-ох в тур Будапешт-Відень та плазмовий телевізор для свого класу Ірина Савельєва отримала на святі "Останнього дзвоника" 25 травня. 

Нагадаємо, фінал конкурсу, у якому три класних керівники боролись за першість, відбувся у школі №4 у понеділок, 21 травня. 

А свої заслужені призи Ірина Савельєва та її 9-А клас урочисто отримали на святі "Останнього дзвоника". 

- З радістю хочу привітати 9-А клас, класний керівник якого став найкращим, - каже регіональний видавець корпорації "RIA Медіа" Юрій Штопко. - Протягом місяця ми проводили соціальний проект, в голосуванні взяло участь більше п'яти тисяч тернополян. У фіналі конкурсу кращою стала Ірина Савельєва. Її клас хочемо нагородити потрібним для навчального процесу подарунком. Вітаю з перемогою. 

Ще один подарунок - путівку для 2-ох в тур Будапешт-Відень разом з Юрієм Штопком переможниці конкурсу вручав заступник міського голови Леонід Бицюра.

- Я вітаю школу з тим, що у вас є такі прекрасні педагоги, - каже Леонід Бицюра. - Адже це основа розвитку школи. Зазначу, що це перший соціальний конкурс для класних керівників Тернополя і впевнений, що він матиме довге життя. А переможниця отримала гідний подарунок, винагороду за свою роботу. 

Ані Ірина Савельєва, ані її клас не стримували емоцій і дуже раділи отриманим подарункам. 

- Дякую копорації "RIA Медіа", а особливо Юрій Штопку та його творчій команді, міській раді та управлінню освіти та науки за такий прекрасний соціальний проект, в якому я мала змогу взяти участь, - каже Ірина Савельєва. - Великі слова вдячності моєму неповторному 9-А класу, батькам. Ви в мене найкращі. 

В знак подяки своїм учням на останньому дзвонику Ірина Савельєва виконала пісню.

У школі радіють за успіхи вчительки і кажуть, що перемогою у такому конкурсі вони ще більше заявили про себе на весь Тернопіль та область.

- Це надзвичайно приємно, - каже заступник директора школи з навчально-виховної роботи Тетяна Андрющенко. - Гордимось, що у нас є такі вчителі. 

Довідка

Перший етап конкурсу проходив у вигляді голосування на сайті te.20minut.ua. Кожен охочий міг віддати свій голос за одного з 21 класного керівника, які брали участь у конкурсі. Голосування тривало протягом місяця до 10 травня. 

У другий етап пройшло три класних керівники, які набрали найбільше голосів: класний керівник 6-Б класу ТСШ №3 з поглибленим вивчення іноземних мов Ірина Миколаївна Павловська-Суїнова, класний керівник 9-А класу ТСШ І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов Ірина Ярославівна Савельєва(Борис) та класний керівник 8-А класу ТЗОШ № 11 Інна Вільямівна Чернецька.

Вони представляли по одній ідеї позакласного заходу, який в майбутньому можна буде втілити. Після усії презентацій присутні в актовій залі учні школи №4 на бюлетні мали поставити позначку навпроти того вчителя, проект якого їм сподобався найбільше.

За рішенням учнів кращим класним керівником стала Ірина Ярославівна Савельєва (Борис). Вона - вчитель англійської мови та літератури ТСШ І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов та класний керівник 9-А класу. Друге місце посіла Інна Чернецька, а третє - Ірина Павловська-Суїнова. 

Відзнаки за участь у конкурсі отримали усі класні керівники, які наважились проявити себе та поборотись за звання кращого.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Таня

    Вітаю! Молодець!
  • Лілія Проць

    За 2 і 3 місця що вручили? 😊
  • Ляна Пеньковська

    Це чудова жінка, добре пам‘ятаю іі зі школи)  моі найкращі вітання!)
  • Tetyana Kulynych

    Іринка,ти молодець!! Вітаємо!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up