Партнер рубрики Події

Із вікна четвертого поверху своєї квартири випав однорічний малюк

Із вікна четвертого поверху своєї квартири випав однорічний малюк
  • Малюк, якому виповнилося лише рік і два місяці, зміг самостійно вибратися на підвіконня, і через відчинене вікно, закладене москітною сіткою,  випав з висоти четвертого поверху. Нещастя трапилося на Кременеччині.
  • Зараз малюк в обласній дитячій лікарні

П’ятого червня о 17.20 до чергової частини Кременецького відділу поліції надійшло повідомлення від лікаря бригади швидкої допомоги про те, що в селі Білокриниця з квартири, розташованої на четвертому поверсі, випав хлопчик, 2017 року народження.

Маля з важкими тілесними ушкодженнями було госпіталізовано до реанімаційного відділення районної лікарні, а згодом перевезено до дитячого обласного лікувального закладу.

Поліцейські встановили: на момент нещастя в помешканні була мати хлопчика – жінка поралася на кухні і малюк був поруч та в якийсь момент поповз до кімнати. Нещастя трапилося в лічені хвилини.

Відео дня

 

Випадки, коли діти випадають з вікон, на жаль, трапляються дуже часто. Тому поліцейські застерігають батьків, у котрих є малолітні діти, не залишати відчиненими вікнами, стежити, аби біля підвіконників не стояли меблі, з допомогою яких малюки можуть дістати до віконних рам.

 

Безпека дітей у літній період – тема доволі актуальна, тому декілька базових порад, як вберегти ваших дітей від нещасть.

 

Безпека на воді:

не пускайте дитину саму до водойми;

не дозволяйте купатися без вашого нагляду;

відпускайте дитину у воду тільки в плавальному жилеті або нарукавниках;

контролюйте її час перебування у воді.

 

Безпека на природі:

у лісах, парках зазвичай багато кліщів, укуси яких небезпечні важкими захворюваннями, тому одягайте дитину належно, обробивши речі засобами від комах;

поясніть дитині, що заборонено чіпати незнайомі гриби і їсти невідомі ягоди;

не дозволяйте підходити до тварин;

не залишайте дітей без нагляду.

 

Загальні правила безпеки під час літніх канікул:

обов’язково вчіть дітей правил дорожнього руху;

нагадайте їм про пожежну безпеку, пильнуйте, аби діти не мали доступу до сірників;

застережіть не розмовляти з незнайомими людьми, навчіть як поводитися у випадку, якщо невідомий кличе з собою, пропонує солодощі чи інші улюблені вашими дітьми речі;

не пускайте дітей гуляти на закинуті пустирі, будови, кар’єри, а також пильнуйте, аби пасткою для них не стали незакриті каналізаційні колодязі.  

 

Дотримання простих рекомендацій допоможе убезпечити життя і здоров’я вашої дитини і дозволить провести літні канікули з максимальним задоволенням та користю, застерігають у відділі комунікації поліції Тернопільської області

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Андрей Базюкевич

    Більш схоже що дитину викинули,навмисно.

    Ольга Попович reply Андрей Базюкевич

    ні це нещасний випадок сімя порядна і дітки доглянуті Всяке трапляєтьт.ся у житті

    Anastasiia Tymchak reply Андрей Базюкевич

    Дитина в такому віці може залізти на підвіконник без проблем, якщо під ним є стільчик/диван або інші меблі. І це не займе їй багато часу.. навіть 1хв не знадобиться!
  • Лілія Майка

    Антимоскітні сітки створюють ілюзію безпеки - і мамі, і дитині здається, що на вікні є певне обмеження.
  • Танічка Тлумацька

    Уважно читайте))))
  • Мар'яна Міськів

    Сталось в Кременці а перевели дитину до Тернополя тому так написали.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up