"Караоке без кордонів Live" другий сезон: перші учасники вражали голосом

"Караоке без кордонів Live" другий сезон: перші учасники вражали голосом
  • Перший відбірковий етап другого сезону пісенного конкурсу "Караоке без кордонів Live" провели ввечері 16 лютого у ресторані Maxim.
  • За шанс вийти у фінал конкурсу на сцені боролось десять дорослих та десять дітей. 

Відкрила перший відбірковий етап другого сезону конкурсу "Караоке без кордонів Live" переможниця першого сезону у дитячій категорії - Христинка Васильчук. Як рзповідає юна артистка у неї на меті тепер підкорення пісенних телешоу. 

У першому етапі було десять дорослих учасників та десять дітей. Після усіх виступів журі обрало по три учасники з кожної категорії. Ще по одному учаснику вибрали глядачі, голосуючи за тих, хто сподобався найбільше. Після їхнього виступу журі обирає по одному учаснику з категорії, які проходять відразу у фінал конкурсу, який відбудеться у листопаді. 

Серед журі - Віталій Мариновський, Андрій Підлужний, Мар'яна Нестайко, Едурад Романюта,  Володимир Трач. Традиційно, ведучим вечора був Юрій Мікофф. 

Серед учасників першого відбіркового етапу не лише тернополяни. Співали гості з Івано-Франківська та інших міст. Були учасники, які займаються вокалом професійно та новачки.

Наприклад, 30-річний тернополянин Анатолій Вусич працює менеджером, але у вільний від роботи час пише музику, пісні та співає кавери. У чоловіка є свій youtube-канал. Вдома у Анатолія є свої фанати - дружина та однорічна донечка Лєрочка. 

- Музикою я займаюсь стільки, скільки себе пам'ятаю, - розповідає . - Років десять тому мені подарували гітару і сказали вчились. Це стало таким вирішальним, щоб присвятити себе музиці. 

Оцінюють емоції

На думку одного з членів журі першого відбіркового етапу Едуарда Романюти, учасники конкурсу досить серйозно вдіносять до підготовки та участі у проекті. І це доводить те, що це не просто конкурс караоке. 

- Я впевнений, що для учасників цього конкурсу це вже невелечкий старт, - каже Едуард. - Особисто я оціннюю артистизм, емоції, розуміння пісні, яку виконує артист. Бо іноді, скажімо, є учасники, які не вкладають душу в пісню. Але є такі, які настільки віддаються пісні, що забувають, що вони на сцені та просто отримують задоволення. 

Цінує в артистах справжні емоції і співачка Мар'яна Нестайко. Також, вона звертає увагу на щирість та відвертість. Серед журі цього конкурсу тернополянка не вперше.Каже, що оцінювати дітей складніше, бо перед ними відчуває відповідальність. І вважає, що учасникам -дітям потрібно пояснити, чому вона не пройшла і щось  борадити.

- Глядача не обдуриш. Якщо людина, яка виходить на сцену не є щирою, то ніхто їй аплодувати не буде, - каже Мар'яна. - Звісно, що ще потрібне голос, хореграфія. Артист повинен бути не лише співаком. 

Головне - тембр голосу

Спеціальний гість вечора -  Володимир Трач у складі журі конкурсу такого формату вперше. Погодився співак на таку пропозицію тому, що не міг відмовити рідному Тернополю. 

- Я завжди погоджуюсь, коли є причина приїхати у Тернопіль, - каже Володимир. - Особливо, коли привід такий приємний. Я знаю, що багато людей до караоке відносяться трішки скептично, але суть цього конкурсу набагато глибша. Знаю, що діти та дорослі добре готуються до виступів, проходять предкастинги. Тому це набагато серйозніше, ніж просто караоке. 

Оцінюючи артистів, Володимир хоче бачити в них харизму. Як сміється співак, ніхто не знає, що це таке, але всі це шукають. 

- Для мене важливіше не те, хто голосніше проспіває, а чий тембр голосу запам'ятається, - додає Володимир Трач. - Коли ти закриваєш очі і вгадуєш, хто співає - це дорогого коштує. 

Перед відбірковим етапом - кастинг

Організатори конкурсу дякують усім, хто приймав участь в минулому році і розповідають, що на перший відбірковий етап другого сезону заявки подало більше 70 учасників. 

- Я надіюсь, що ми розширемо в цьому році і географічні межі конкурсу, і за кількістю учасників, - каже організатор Віталій Мариновський. - Будемо підтримувати та підвищувати рівень. В цьому році учасники виступатимуть на гарних сценах. Планую, що на кожен етап буде сформоване журі та щоразу зірка, яка приїжджатиме до нас. 

До слова, в умовах конкурсі є зміни. Відтепер перед кожним відбірковим етапом учасники проходитимуть ще попередні кастинги. І в кожен етап проходитиме десять дорослих та десять дітей. 

Буде 5 етапів

У 2018 році відбудеться 5 відбіркових етапів. Оцінювати конкурсантів буде кваліфіковане журі за участі зірок українського шоубізу. Учасників поділять на дві категорії: діти віком від 7 до 16 років та дорослі від 16 років. 

Перший відбірковий етап пройде 16 лютого, другий - 20 квітня, третій - 15 червня, четвертий - 17 серпня та п'ятий - 28 вересня. Суперфінал конкурсу відбудеться 23 листопада. 

Стати учасником конкурсу можуть не лише тернополяни, а й охочі з інших міст. Для цього потрібно лише надіслати заявку за адресою: [email protected]. У заявці потрібно вказати інформацію про себе, додати відео або аудіо з виконанням пісні та контактні дані. Або прийти на кастинг в караоке-паб. Розклад кастингів можна дізнатись на офіційному сайті конкурсу karaokelive.com.ua.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:02 Про блуд, зради і церковний шлюб. Отець Олексій Філюк відповідає на гострі питання про сім'ю photo_camera 21:01 На війні загинув захисник з Почаївської громади Віталій Сімора, якого вважали зниклим безвісти photo_camera 20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up