"Кава з благодійником": Яна Желябіна про роботу молодіжної міської ради

"Кава з благодійником":  Яна Желябіна про роботу молодіжної міської ради

Про особливості благодійництва у рамках відеопроекту "Кава з благодійником" розповідають тернопільські меценати, благодійники, волонтери та підприємці. 

— Це проект ​від благодійного фонду MagneticOne.org, — розповідає керівник проекту "Кава з благодійником" Яна Желябіна. — Кожного разу на розмову за чашечкою кави ми запрошуємо меценатів, благодійників, волонтерів, спортсменів, громадських діячів. Під час зустрічі ми говоримо про їхню діяльність, яка спрямована на допомогу іншим. А також про роль меценатства у їхньому житті. 

Детальніше про проект читайте тут

У 27-ому випуску член Секретаріату ВГР «Твереза Україна» Юрій Оробець розповість про те, як позбавити людей шкідливих звичок.

Відео дня

У останньому, 28-ому випуску, про діяльність молодіжної міської ради розповість молодіжний мер Вероніка Дякович. 

- Молодіжна міська рада - це консультивно-радчий оргна і на початку нової каденції ми для себе вибрали два напрямки роботи, - розповідає Вероніка. - Перший - це те, що ми працюємо з проектами по молодіжній політиці, які реалізовуються. Всього, що стосується молодіжної політики. А інший напрямок - це різноманітні проекти над якими працюємо.

За рік роботи молодіжна міська рада долучилась до різних національно-патріотичних проектів, благодійних, культурно-мистецькі.

- Найбільшим проектом, над яким ми багато працювали, було створення молодіжного центру, - каже Вероніка Дякович.

Детальніше дивіться на відео. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up