Партнер рубрики Події

Кеди, скейти та запчастини від фритюрниці: що вішають екстремали на «дерево слави» у «Топільче»

Кеди, скейти та запчастини від фритюрниці: що вішають екстремали на «дерево слави» у «Топільче»
  • Біля екстрим-парку, що у «Топільче», місцеві екстремали започаткували дивну традицію – розвішувати на дереві біля майданчика зламані речі.
  • Хто придумав «дерево слави» та як до нього ставляться перехожі – дізнавався журналіст «20 хвилин».

Нагадаємо, раніше ми вже писали, що на дереві у "Топільче" розвісили кросівки. З того часу на дереві почали з'являтися і інші речі. 

- Це не була якась спланована акція і ніхто це спеціально не придумував, – каже спортсмен Вадим. – Хтось певно закинув на дерево кросівки і так ця традиція зародилася.

Як розповіли журналісту «20 хвилин» спортсмени, лише взуттям екстремали не обмежились. На дерево почали вивішувати все, що зламали на майданчику. Скейти, ролики, велосипедні шини, футболки, деталі самокатів, побутова техніка, одяг та багато іншого. Дехто навіть вивішав на дерево деталі від фритюрниці.

Відео дня

- На дереві в мене висить дві пари кедів і мій старий скейт, – каже спортсмен Віталій. – Якщо ви катаєтесь на велосипеді, то проблем з кросівками у вас не буде, а от якщо ви маєте скейт, то взуття доведеться міняти кожного місяця. Підошва кедів вже за тиждень стирається. По тисячі гривень доводиться витрачати тільки на взуття. Тут асфальтове покриття. Якби був бетон – було б ідеально, але маємо що маємо. І так добре, що є майданчик.

Як розповідають екстремали – працівники парку періодично чистять та знімають сміття з дерева.

- Раз на кілька місяців комунальники тут все прибирають, – каже Вадим. – Буквально за тиждень дерево виглядає так само. Я і мої друзі маємо вдома кілька пар старих кросівок, які ми не викидаємо, а тримаємо на випадок, якщо дерево знов очистять. Я думаю, що ми не одні такі.

Не всі перехожі помічають незвичайне дерево, а от восени і взимку, коли листя на деревах немає – «дерево слави» помітно здалеку. Тернополяни по різному реагують на це. Комусь байдуже, хтось не розуміє такого мистецтва, а хтось навпаки – хвалить молодиків, які це придумали.

- Я вважаю, що це візитівка екстрим-парку, яка однозначно має тут бути, – каже тернополянин Сергій. – Хлопці та дівчата, які тут займаються, показують себе. Це дерево потрібно, щоб усі бачили, що в тернополі дуже багато талановитих людей.

Іноді дерево завішано настільки, що екстремали починають вішати зламані речі на сусіднє дерево.

А як ви ставитесь до «дерева слави» в парку «Топільче»? Діліться своїми думками у коментарях!   

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up