Керівник Нацполіції Тернопільщини Олександр Богомол став генералом поліції

Керівник Нацполіції Тернопільщини Олександр Богомол став генералом поліції

Керівникові Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександру Богомолу з нагоди відзначення третьої річниці Національної поліції України присвоєно звання генерала поліції третього рангу. 

Відповідний указ Президент України Петро Порошенко підписав 4 липня і під час урочистостей особисто вручив Олександру Богомолу генеральські погони.

Керівник поліції Тернопільщини переконаний, що високе спеціальне звання – це заслуга всього колективу поліції Тернопільщини.

Також у "Фейсбуці" пана Богомола вітає Радник міністра МВС у МВС України Михайло Апостол:

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Ось за які заслуги йому дали таке звання .Може для початку треба було відзвітувати за роботу поліції ,скільки розкрито тяжких злочинів ,скільки виловлено бухих водіїв ,скільки розкрито квартирних крадіжок ,крадіжок телефонів , табличок з цвинтаря  ну і так далі . Де звіт по тих афіцерах котрі у барах під пісні окупантів "культурно" відпочивали у барах , де звіт по тому де громадянин звернувся до патрульного з приводу того ,що на територію парку заїхав автомобіль ,а той поліцейский його фактично проігнорував .
  • Віктор

  • Taras Bilan

    Щирі вітання пану Олександру від громадської організації "Тернопільські підсумки"!!! Щире побажання тільки одне: подолати корупцію в рядах поліції. Зокрема ще 15 травня 2018р. начальнику міської поліції Тернополя було вручено Заяву про взяття в оперативну розробку депутата Верховної ради України Заставного Р.Й. Станом на сьогодні - заява так і не зареєстрована. На лице явне порушення Закону... Припускаємо , що ідейним натхненником тиску на керівництво поліції  є проФФесор Мориарті – Заставний. Король корупції та зради державних інтересів у Тернопільській області.- цитата ГО "Тернопільські підсумки"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів» 14:00 16 квітня не буде води на Подільській, а 18 квітня — на Новому Світі 13:25 Військова прокуратура розслідує напад з ножем у Бережанах — потерпілий у реанімації 12:50 У маршрутках Тернополя можна безоплатно зарядити гаджети: розповідаємо про умови 11:45 У школі №18 вшанували пам'ять випускників, які загинули у російсько-українській війні 10:57 В ДТП у Тернополі травмувався 62-річний велосипедист
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up