Партнер рубрики Події

Кінотеатри в Україні відкривають з другого липня. Коли в Тернополі запрацює оновлений "Палац Кіно"?

Кінотеатри в Україні відкривають з другого липня. Коли в Тернополі запрацює оновлений "Палац Кіно"?
  • В Україні роботу кінотеатрів дозволили з другого липня, але з дотриманням карантинних умов. Тернопільський кінотеатр ще не працює.
  • Коли обіцяють відкрити кінозал для тернополян та які обмеження для відвідувачів на час карантину, цікавилися «20 хвилин».

У рамках чергового послаблення адаптивного карантину в Україні дозволили роботу кінотеатрів. Тернопіль також не став винятком, адже потрапив у «зелену зону».

– Ми готуємо кінотеатр, можливо, відкриємо його вже з третього числа, – каже Голова Асоціації кіно комісій України Леонід Бицюра.

Нещодавно у оновленому палаці вже демонстрували можливості кінозалу на пробному показі.

Відео дня

Зазначимо, що на сайті «Палацу Кіно», де відвідувачі можуть придбати квитки онлайн, вже є розклад фільмів на найближчі дні. Так, першою стрічкою, яку планують показати вже третього липня, стане «Галас Джунглів».

Ціна на квитки коливається в межах 65-90 гривень, у залежності від пори доби, коли фільм будуть показувати.

Карантин ще не скасували повністю, а отже доведеться дотримуватися правил відвідування:

  • дозволено, але без фан-зон та за умови присутності не більше однієї людини на 5 кв.м;
  • відвідувачі повинні весь час перебувати в масках і респіраторах, що прикривають ніс і рот;
  • відстань між місцями для сидіння повинна бути не менше 1,5 м;
  • у залах зі стаціонарним розміщенням місць для сидіння відвідувачів повинні розміщувати з вільним місцем поруч, спереду і ззаду.

Також кінотеатри можна відвідувати лише до 22 години, однак останній фільм, що показуватимуть в «Палаці кіно,  запланований на 21.30. Наповненість залу повинна бути наріз не більше 50 відсотків. Це з метою забезпечити соціальну дистанцію між присутніми у залі.

 

А на який фільм підете ви? Чи будете відвідувати кінотеатр під час карантину? Діліться своїми думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • АНАТОЛІЙ

    Так, і закривають 1 серпня !
  • Val Val

    Я бачу, що вам добряче дали за рекламу цього неповноцінного кінотеатру. То що він немає ліцензії на фільми категорії "А" замовчується.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up