Партнер рубрики Події

Колектив редакції "20 хвилин" вітає тернополян з Новим роком та Різдвом Христовим

Колектив редакції "20 хвилин" вітає тернополян з Новим роком та Різдвом Христовим

До Нового року залишилось кілька днів і ми підбиваємо підсумки. У 2017-ому були злети та падіння, але не варто зациклюватись на поганому. Попереду новий рік, який принесе щастя, спокій та благополуччя. 

- Зараз ми працюємо над першим номером газети "RIA плюс", який ви прочитаєте уже в 2018-ому році, - каже редактор Діана Олійник. - За цей рік ми написали тисячі новин на нашому сайт te.20minut.ua. Ми розділяли з нашими читачами і біль втрат, і радість перемог. Разом раділи народженню трійнят, перемозі наших юних футболістів. 

Ми не забуваємо про війну, про наших бійців і тих, хто ліпить їм вареники і збирає гроші на одяг чи бензин - про наших волонтерів. Ми віримо в перемогу і в перемогу добра. 

Бажаємо у Новому році усіх гараздів, оптимізму і гарного настрою. Бути впевненими у завтрішньому дні, робити хоча б одну добру справу на день. Нехай рік собаки принесе вам щастя та успіх!

Ми знаємо, що життям нашого міста цікавляться тернополяни, які мешкають у різних куточках світу. Тому у цьому відео звучатиме привітання "З Новим роком та Різдвом Христовим" кількома мовами, -  англійською, японською, німецькою, італійською, норвезькою.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • David Starr

    Симпатичні дівчата )
  • Саша Крест

    Дякую редакції 20 хвилин! Читати досить цікаво. Молодим журналістам успіхів та натхнення. А старе совдепівське насліддя, яке вважає, що "знає" щось і не наважується навіть прочитати "творіння" інших (хоча вважає себе журналістом та публіцистом), давно треба на смітник історії... З Новим Роком!

    Віктор М. reply Саша Крест

    Сашок, привіт! А ти що тут поробляєш? Опустився до 20 хвилин? Не чекав. Я думав ти тільки на цензорі пишеш. А для всіх тут читаючих, хочу познайомити всіх з Сашком. Колись знав його як Хрещатика, а зараз він Крест. Знаменита особа на цензорі.нет! Більше 4 років вже знаю його і спілкуюсь. Журналіст, дописує до  Київ Пост (інше ім"я звичайно), член спілки журналістів десь зо 20 років, дуже вдалий бізнесмен, але СТРАШНИЙ порохобот. Ну як, Сашок, все правильно? Чи щось забув? З Новим рочком тебе! І сім"ю, і онуків. Думаю знаєш від кого.

    Саша Крест reply Віктор М.

    і тебе тим же кінцем... Вітай жінку і синів. Звичайно, знаю від кого вітаннячка. Хай щастить у Новому році.

    Віктор М. reply Саша Крест

    Сашок, знаю ти маєш можливість по своїх шляхах зв'язатися з Міхо. Дуже прошу, зкинь мій Інстаграм йому. В боргу не залишуся. Дуже треба. Вибач, що таким чином звертаюсь до тебе. Знаю, шо ти цього не робиш. Але не маю іншого виходу. Може зкинеш мені свій Інстаграм чи Твіттер? Реальний тільки, звичайно. Поспілкувалися б знову і більш детально. Наразі дякую.

    Ігор Дуда reply Віктор М.

    "Сашко", можливо, і "ЗКИНЕ" Інстаграм, але, мабуть, не раніше весни - коли СКИНЕ свої старі роги і в нього розпочнеться період женихання.

    Ігор Дуда reply Віктор М.

    Після більш ніж двохмісячої перерви та виснажливого відпочинку на Багамах повертаюся до своєї роботи критика, борця за правду на вільній Україні та борця з алкоголізмом на Тернополі20хв (по сумісництву, офіційно!!!)... "Алкоголіки всіх країн, єднайтеся! (в наркологічних диспансерах)".   Ваш Jack Winchester (він же Саша Хрещатик, Саша Киев, Саша Саша Саша, Саша Крест і т.д. і т.п.)

    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/privodi-dlya-rozcharuvannya.html

    "Перевести стрілку" - підставити когось, щоб відволікти від себе увагу (Синонімічний словник)

    Мій друг-рогоносець не лише настирливий як бульдог (хоча  не хотів би ображати собаку таким порівнянняи), але й  до біса винахідливий.

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Для інформації та розвитку ерудиції  таких милих  серцю "Саші Креста" молодих журналістів: він ще може ховатися під кличкою  Jack Winchester. І виявляти деякі пізнання в англійській та французькій мовах. Тому іноді називаю його подумки не "Саша-рогоносець", а "Jack-cuckold" або "Jacques-cornard". Як на мене, мовою Дюма, Меріме та Екзюпері звучить красивіше. Хоча суті  справи (рогів на голові) це не змінює. ІАле найчастіше я зву його просто Валера.  І прізвище у нього - як у знаменитого польського футболіста в Бундеслізі. Таке гонорове, розкішне - як роги у Саші-Jack-Валери  на голові.

    А ще молодим журналістам на замітку: злість  ущербного самця-рогоносця - доволі потужний рушійний фактор. Принаймні, для тривалого  гавкання зі схованки у вигляді клички. Врахуйте, про всяк випадок, на майбутнє.

    З Новим Роком!

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Молодим журналістам натхнення, звичайно, не завадить, але головне,  думається ? щоб їм ніхто не навішав рогів у особистому житті - таких, які не без моєї скромної допомоги з'явилися на голові читача-ентузіаста з блатною "кликухою" Саша Крест. Ця обставина сильно підірвала його й без того дуже скромні розумові ресурси. Плюс - перетворило на боягузливу шавку, яка може злісно (ічерез названу вище причину) гавкати, лише заховавшись у буді, тобто за псевдонімом. Молодим журналістам до похвали таких ущербних  цінителів варто ставитися з обережністю.
  • Пустило

    Ото правильно,молодці,і вас з Новим роком!
  • Helga Soloha

    ого, круто!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up