Партнер рубрики Події

Коли відкриють коворкінг центр у парку, невідомо

Коли відкриють коворкінг центр у парку, невідомо

Громадська вбиральня в парку «Топільче», яку поволі перебудовують в простір для бізнесу та громадськості, ще на етапі створення. Приміщення збудоване, комунікації підведені, ремонти в середині зроблені і туди, навіть, завезли меблі й техніку, але… 

Проект "Коворкінг центр" у Тернополі ще не запустили. Коли це зроблять, в міській раді, яка реалізовує задум, не кажуть. Причина – ще не все зроблено. У міськраді кажуть, що приміщення будуть власністю громади, а з міської казни на роботи чи матеріали грошей не витрачали.

 - Роботи з облаштування коворкінг центру ще тривають, - повідомили в прес службі тернопільської міської ради. - Наразі немає чіткої дати його офіційного відкриття. Власником приміщення є міська рада, адмініструє його діяльність – «Західноукраїнський ресурсний центр». Кошти з міського бюджету на облаштування коворкінг центру не виділялися.  Усе фінансування надходить з джерел Європейської комісії.

Нагадаємо, суть коворкінг центру проста - це повністю обладнана всім необхідним будівля, де починаючі підприємства чи підприємці зможуть на короткий чи тривалий період орендувати обладнані робочі місця, провести конференцію, семінар, навчання, нараду, зустріти та провести перемовини з партнерами, отримати консультантів, перекладачів, технічних фахівців та багато іншого. Громадський сектор чи організації так само можуть усім цим користуватися. В тернопільському коворкінг  центрі будуть комп’ютеризовані робочі місця, конференц-зал з усією технікою на 60 осіб, кімната відпочинку, кухня, санвузли. Такий собі сучасний офіс, який можна частково чи повністю брати в користування.

Відео дня

- Послуги центру будуть платними, - розповідає заступник міського голови та відповідальний за реалізацію цього проекту Іван Хімейчук. – Це загальноприйнята в світі форма роботи. Але ціна не комерційна. Вона формується на основі видатків. Яка це сума, можна буде чітко дізнатися після офіційного відкриття центру. Користуватися ним зможе кожен. Тут постійно будуть працівники, з якими можна консультуватися, подавати заявки. Якщо центр знадобиться для якоїсь важливої події міста чи міській раді, то це буде безкоштовно.

Сподіваємось ініціаторам вдасться довести задум до завершення, проект буде корисним для міста, а об’єкт і територія залишатимуться комунальними.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • тарас

    коворкінг ну і слово придумали - точно не рагулі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up