“Караоке без кордонів Live": заспівали, пройшли у суперфінал та отримали подорож у Відень

“Караоке без кордонів Live": заспівали, пройшли у суперфінал та отримали подорож у Відень
  • У суперфінал другого сезону “Караоке без кордонів Live" після другого відбіркового туру пройшло відразу четверо дітей та двоє дорослих. 
  • Дорослі та діти за місце у суперфіналі конкурсу боролись 20 квітня, у ресторані Maxim.
  • А дві переможниці відбіркового етапу ще отримали путівки у Відень. 

У конкурсі є дві вікові категорії: діти віком від 7 до 16 років та дорослі - від 16 років. Відбірковий етап проходить в два тури. В першому турі конкурсу кожен з 20 учасників співає довільну композицію. Після чого журі обирає трьох фіналістів у кожній категорії. В другому турі фіналісти виконують пісню “наосліп” виключно українською. Методом жеребкування конкурсанти обирають пісню і виконують її після невеликої підготовки.

Не змогли відмовити двом дітям

У попередніх етапах, згідно з правилами проекту, журі обирало двох дітей, які проходять у суперфінал. Підбивши підсумки після усіх дитячих виступів у другому відбірковому етапі, журі не змогло відмовити ще двом учасникам. В результаті у суперфінал пройшло чотири дитини. 

Перше місце отримала 12-річна киянка, учасниця проекту "Голос країни. Діти" Софія Шкідченко. Друге місце посіла 7-річна Вероніка Морська з Білої церкви, третє - 12-річна Діана Дяків з Коломиї, а четверте - 13-річний Денис Родіон з села Вовчинець Івано-Франківської області. До речі, Денис, як і переможниця був учасником телешоу "Голос країни. Діти 3". Також, він - фіналіст "Дитячого Євробачення 2016" і ведучий на одну з телеканалів Галичини. 

У категорії дорослих найспівучішою визнали 17-річну Христину Юрчило з міста Надвірна Івано-Франківської області. Другою стала 16-річна тернополянка Аміна Олійник. Третє місце отримала 21-річна тернополянка Надя Куліковська. А четверте місце розділили 17-річна Діана Білоус з смт. Богородчани та 27-річна тернополянка Василина Боровська, яка виконувала власну пісню. 

- Коли заспівала манюнічка - 7-річна Вероніка Морська з Білої церкви, то в залі всі були приємно шоковані, - каже Віталій Мариновський. - І дуже вдячні нашому партнеру тур-опеоратору. Раніше в кожному етапі подорож отримували лише переможці у категорії дорослих, а тепер приз дають ще й дітям.  І Софія Шкідченко, і Христина Юрчило отримали приз - подорож у Відень.

Багато прихильників

Зірковою гостею в складі журі в другому відбірковому етапі була співачка Мар'яна Нестайко. 

- Вона не вперше з нами уже, але цього разу ми запросили її, як відому артистку і голову журі, - каже організатор проекту Віталій Мариновський. - Оцінювати учасників стає все частіше. Проект стає відомішим, ми розширяємо кордони. Були учасники з інших міст. Були відомі діти, які брали участь в телешоу. І цього разу ми робили пряму трансляцію на сторінці конкурсу в facebook, то інтернет просто "ліг". Було дуже багато переглядів, останній етап набрав близько двох тисяч переглядів. Люди дивляться і вболівають за учасників.

Наступний відбірковий етап пройде 15 червня. Для того, щоб йог учасником потрібно просто подати заявку онлайн на сайті проекту karaokelive.com.ua та завантажити своє відео з виконанням української пісні або прийти в караоке-паб Maxim, засівати та отримати свій квиток у відбірковий етап.

Розширяють музичні кордони

Якщо ви не з Тернополя, то можете заповнити анкету й в інших містах: у Луцьку в караоке-диско-клубі Versailles, в  Івано-Франківську в нічному караоке-клубі Eldorado та у Львові в “Галереї Лицарів”. 

 Охочі взяти участь в конкурсі можуть або у якомусь з цих міст заповнити анкету та заспівати, або надіслати відео нам на сайт, - пояснює Віталій Мариновський. - Команда суддів переглядає ці відео і відбирають учасників, які отримують запрошення на відбірковий етап.

Один з наступних відбіркових етапів, як кажуть організатори, можуть провести не в Тернополі. Партнери проекту з Івано-Франківську хочуть зібрати співочу публіку у своєму місті. 

- Звичайно, що п'ять етапів буде в Тернополі, але ми зробимо ще один виїзний для франківчан, - каже Віталій Мариновський. - І ті, кого ми виберемо там, відразу попадуть у суперфінал. Ми плануємо, що наступного року ми проводитимемо етапи й в інших містах.

Потрапити в суперфінал, який відбудеться 23 листопада, можна перемішши в онлайн голосуванні, яке проходить на сайті конкурсу. Учасники онлайн голосування записують своє виконання пісень на відео, а люди за них голосують.

Довідка

Детальна інформація за тел: 098-461-66-62. Замовлення столиків за тел:067-351-41-01. Офіційна група у Facebook “Караоке без кордонів Live"

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up