Партнер рубрики Події

Конфлікт навколо Лободи обійшовся без травм та заяв у поліцію

Конфлікт навколо Лободи обійшовся без травм та заяв у поліцію

Жодних офіційних заяв у поліцію з приводу конфлікту перед концертом Світлани Лободи у Тернополі не зафіксували. Потерпілих під час штовханини та сутички теж не було, принаймні звернень до медиків не надходило. Про це повідомив начальник сектору комунікації Головного управління Національної поліції в тернопільській області Сергій Крета.   

 

- До поліції надійшло лише шість усних звернень від дівчат, які скаржилися на те, що не можуть потрапити на концерт, - каже він. -  Письмових заяв не було, то ж кримінального провадження ми не порушували. На місці була поліція для забезпечення громадського порядку. В результаті на концерт всі потрапили, тому і скарг немає. 

Нагадаємо, концерт Світлани Лободи у концерт-холі Podolyany у п'ятницю, 13 травня починався з криками, істериками, сльозими, "матюки". На місці зібралися активісти, фанати та поліція. Позиція активістів - щоб Світлана Лобода перед концертом заявила, що вона проти сепаратизму на Сході. Конфлікт тривав три години. Врешті концерт Світлани Лободи у Тернополі, який був на грані зриву, все таки відбувся. У п'ятницю, 13 травня, шанувальники творчості співачки, попри протести активістів, змогли "відірватись" під хіти Лободи у концерт-холі Podolyany. А сама Лобода заявила, що приїде ще раз.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Piter Savka

    Ла бу ді Бу дай, лабу дабу ді баду ді бу дай, ну кто сказал, лабудабі ду дабу ді бу дай.  ЧМО!
  • Анонім

    бачу тема концерту Лободи для журналістів і міста "найгостріша" проблема до обговорення...
  • Анонім

    Та пішла та лобода в ж........
  • Анонім

    Їхав вуйко на ровері,кулько сє спустило.Робітник і селянин то велика сила.Брати Гадюкіни.

    Piter Savka reply Анонім

    ну ти мочиш
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:09 Як Тернопільщина відбудовує Архангельське на Херсонщині: ексклюзивний репортаж «20 хвилин» play_circle_filled photo_camera 22:00 На Тернопільщині будуть заморозки на ґрунті 21:11 На Тернопільщині 15 і 16 травня аварійно відключатимуть електрику. У кого і де не буде світла? 21:00 Якщо буде дефіцит: графік відключення електрики на Тернопільщині 13-19 травня Від читача 08:54 На Тернопіллі шукають роботу 176 осіб з інвалідністю. Роботодавці, які їх працевлаштують, отримають компенсації! 20:03 На Тернопільщині відкрили будинок для внутрішньо переміщених осіб: які умови та хто зможе поселитися photo_camera 20:00 Кинув коледж і підписав контракт з тернопільською артбригадою 19:02 «Ще побігаємо на протезах»: історія захисника Віктора Безпалого, який вчиться ходити після поранення 18:01 То був стрес на ціле село: де зараз справа загибелі у ДТП двох людей, авто яких «зім’яло» під автобусом 17:30 Усіх споживачів Тернопільщини просять обмежити споживання електроенергії (ОНОВЛЕНЕ) 17:00 21—24 травня на Східному і Дружбі будуть тимчасові незручності з водопостачанням 16:38 Передали нашим тернопільським тероборнівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:00 Померла студентка ТНПУ 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 15 травня 15:00 У Тернополі виходили дівчинку, вагою 800 грамів play_circle_filled 14:00 «Контінентал» завершив посів ярих культур та посадку картоплі (новини компаній) 13:11 У Тернополі від каналізації відключені 45 квартир 12:30 На Чортківщині зіткнулися легківка і вантажівка 12:00 Ваш автомобіль – наша турбота! Автосервіси та СТО Тернополя.(партнерський проєкт) 11:50 В аварії з двома Тesla та Тойотою постраждали два водії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up