Партнер рубрики Події

Концерти, атракціони, смаколики та конкурси: як відпочивають тернополяни біля головної ялинки

Концерти, атракціони, смаколики та конкурси: як відпочивають тернополяни біля головної ялинки
  • Хоча вулиці міста після Нового року виглядають порожніми і лише іноді проїжджають автівки, на території «зимового містечка» вирує життя.
  • Сотні тернополян прийшли на Театральний майдан, щоб відсвяткувати Новий рік та добре провести свій вихідний.

Люди на Театральному майдані почали збиратися з самого ранку. Багато людей прийшли сім’ями та з дітьми. Ближче до обіду «зимове містечко» заповнили люди. Хтось прийшов сфотографуватися біля ялинки, хтось – покататись на ковзанці або просто провести час з друзями.

- Новий рік ми зустріли вдома, а ближче до 4 ранку прийшли на Театралку, однак людей було не так багато, та й робити чого тут не було, – каже тернополянин Іван. – Повернулися сюди в обід щоб спуститися на сноутюбах, побродити та просто добре провести час. Зараз тут дійсно є чим зайнятися, а раніше була лише ялинка посеред площі.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Святкові заходи на території «зимового містечка» 1 січня почалися з «забігу виживших». 62 тернополнянина вирішили пробігтися вулицями міста та почати рік зі спорту, а не з алкоголю.

Як розповідає директор Тернопільського туристичного інформаційного центру Тарас Ковальчук, «зимове містечко» має чимало локацій. Біля пам’ятника Олександру Пушкіну облаштували «сімейну зону» з атракціонами для дітей. Поруч є гірка для спуску на сноутюбах та кілька будиночків, де можна придбати їжу та напої. На Театральному майдані облаштували ярмарку, де можна придбати різні сувеніри, солодощі та іграшки.

- Ми зустріли новий рік у сімейному колі і сьогодні з дітьми прийшли до головної ялинки, – каже тернополянка Марина. – Дітям тут дуже подобається, з кожним роком стає цікавіше і гарніше. Я задоволена, що у нас є де відпочити і гарно провести час.

Також маленькі тернополяни змогли себе відчути зірками і заспівати на головній сцені.

Близько 19:00 на головній сцені розпочався концерт. До 22:00 триватиме шоу-програма, дискотека та різні розіграші. Тому всі охочі ще мають змогу прийти до головної ялинки міста щоб розважитися та відпочити. 2 січня о 15:00 розпочнеться дитяча програма. «Файне зимове містечко» працюватиме до 26 січня. Чи не кожного дня там проводитимуть різні тематичні заходи та концерти.

А ви вже побували на території «зимового містечка»? Чи подобається воно вам? Діліться думками у коментарях!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up