У шкільних їдальнях обіди стануть смачнішими: кухарі підвищують кваліфікацію
Курси підвищення кваліфікації триватимуть 3 дні.
На базі Кулінарного Хабу тривають демонстраційні курси з підвищення кваліфікації кухарів закладів загальної середньої освіти. Про це повідомляють в Тернопільській обласній державній адміністрації.
«На базі Кулінарного Хабу наразі підготовлено 17 тренерів з усієї області. Наступний етап — тренери роз’їдуться по своїх громадах і вже будуть проводити навчання тих кухарів, які безпосередньо у громадах займаються організацією харчування дітей в школах», — зазначив заступник начальника ТОВА Віктор Устенко.
Кухарі готують по чотири страви зі шкільного меню.
Серед страв: апельсиновий напій, бігус з гречки та капусти, салат з буряка та лимонник.
Курси підвищення кваліфікації триватимуть 3 дні.
Читайте також:
Капелан в 11 школі: чим саме займатиметься і кому це потрібно.
Школярі з Тернополя отримали комп'ютерне обладнання за участь у міжнародному конкурсі.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.