Партнер рубрики Події

«Культурний Десант» виступив для бійців 105-ї бригади тероборони

«Культурний Десант» виступив для бійців 105-ї бригади тероборони
  • «Наша зброя — мистецтво і любов до власної культури. Ми підіймаємо бойовий дух та доводимо, що бути українцем — це круто!»
  • Під такими гаслами перед бійцями 83 батальйону виступили артисти «Культурного Десанту».

«Культурний Десант» працює вздовж усієї лінії фронту та у місцях реабілітації для військових і активно допомагає підтримувати бойовий дух та морально-психологічний стан бійців.

Проєкт народився на третій день повномасштабного вторгнення, обʼєднавши артистів, музикантів, поетів, композиторів та різних митців з чіткою громадянською позицією.

Відео дня

У понеділок, 3 липня, митці дали концерт для 83 батальйону 105 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ. Про це повідомили на сторінці бригади.

У складі «Культурного Десанту» – Іван Симоровський, Мирослав Кувалдін, Михайло Олійник, Валерій Дзех, Мойсей Бондаренко, Артем Познанський, Дмитро Герчанівський, Павло Вишебаба, Роксолана Алієва, Анатолій Грабовий, Саша Вишебаба, Миколай Сєрга, Yarmak та інші.

До слова, на рахунку Культурного Десанту — понад 1000 концертів на лінії фронту, військових госпіталях, в частинах рятувальників, та в деокупованих українських містах. Культурний Десант є ініціатором мистецьких, психологічних та освітніх проєктів, які змінюють нашу Україну вже сьогодні.

 

Читайте також:

П’ятиріччя відзначає 105 бригада. Привітаймо Героїв-земляків!

Аби подзвонити дружині, йшов 2-3 кілометри під обстрілами, шукаючи зв'язок

Ми швидко стали дружнім та організованим взводом: тероборонівець з Тернопільщини про воєнні будні і побратимів

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up