Ламінування чи нарощування вій: що краще і скільки коштує зробити у Тернополі

Ламінування чи нарощування вій: що краще і скільки коштує зробити у Тернополі
  • Щоденний макіяж забирає у жінок час і сили, але сучасна косметологія придумала вже досить багато способів спростити життя і зробити вії довгими, підкрученими та густими. 
  • Серед найбільш популярних - нарощування та ламінування вій. Чим відрізняються ці процедури і скільки коштує зробити їх у Тернополі, дізнавалась журналістка “20 хвилин”. 

 

Допомогти нам розібратися в особливостях кожної з процедур, розглянути їх плюси і мінуси, погодилась майстриня одного із тернопільських салонів краси Ірина Барабаш. 

Тернополянка Валерія поміж ламінуванням та нарощуванням завжди вибирає перше. 

Відео дня

А от тернополянка Тетяна вже декілька місяців поспіль нарощує вії. Каже, це дуже економить її час та сил на щоденний макіяж. 

Ламінування вій

- Ламінування вій - це процедура, яка живить вії корисними речовинами, при якому також додає довжину волоскам. Також ламінування вій максимально зберігає їх натуральний вигляд, виглядає дуже природно і акуратно, - каже майстриня Ірина. - Ламінування, у склад якого додається ботокс, стимулює ріст війок та потовщує їх. Після трьох процедур потовщення може бути на понад 20 %. 

Це процедура із вашими натуральними війками, її робити недовго - 1 -1,5 години, пояснює майстер. 

Переваги та недоліки

Тут немає обмежень щодо перерви, ламінування можна робити на постійній умові, додає Ірина. 

Протипоказання

Також процедура протипоказана вагітним у період лактації. А також процедура може не мати жодного результату, якщо жінки приймають сильні гормональні препарати. 

Вартість 

Ламінування із ботоксом у майстрині Ірини Барабаш коштує 480 гривень. 

Журналісти “20 хвилин” промоніторили ціни у інших тернопільських салонах краси. Орієнтовно вартість нарощування вій коштує від 300 гривень до 500. Залежно від кваліфікації майстра, його досвіду роботи та якості препаратів, якими виконується процедура.  

Нарощування вій

Можна робити й кольорове нарощування, а останнім часом тернополянки вибирають колір темного шоколаду війок. 

Переваги та недоліки

Також, як пояснює майстриня, за допомогою нарощування вій можна візуально змінити форму очей. Наприклад, якщо очі близько посаджені, тоді акцент при нарощуванні буде на зовнішніх куточках очей.

Протипоказання

Якщо у вас є алергія на компоненти клею, то на процедуру накладено табу.

Чутливі очі схильні до сльозоточивості також є протипоказанням. Часті сльози змиють накладні вії.

Вартість

Вартість процедури нарощування вій у нашої співрозмовниці від 380 гривень і по зростанню, залежно від об‘єму. 

У інших майстрів у місті можна зробити класику від 120 гривень до 400. 2Д - від 200 до 450 гривень, 3Д від 300 до 500 гривень. 

Коментар лікаря

Анна Магдич, косметолог та трихолог:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:32 Померла 6-місячна дівчинка, яка у лютому постраждала в аварії на Підволочиському шосе 10:50 Від отруєння чадним газом постраждала 72-річна тернополянка 10:20 Тернопільські капелани відвідали військових на Харківсько-Лиманському напрямку 09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up