Ламінування чи нарощування вій: що краще і скільки коштує зробити у Тернополі

Ламінування чи нарощування вій: що краще і скільки коштує зробити у Тернополі
  • Щоденний макіяж забирає у жінок час і сили, але сучасна косметологія придумала вже досить багато способів спростити життя і зробити вії довгими, підкрученими та густими. 
  • Серед найбільш популярних - нарощування та ламінування вій. Чим відрізняються ці процедури і скільки коштує зробити їх у Тернополі, дізнавалась журналістка “20 хвилин”. 

 

Допомогти нам розібратися в особливостях кожної з процедур, розглянути їх плюси і мінуси, погодилась майстриня одного із тернопільських салонів краси Ірина Барабаш. 

Тернополянка Валерія поміж ламінуванням та нарощуванням завжди вибирає перше. 

Відео дня

А от тернополянка Тетяна вже декілька місяців поспіль нарощує вії. Каже, це дуже економить її час та сил на щоденний макіяж. 

Ламінування вій

- Ламінування вій - це процедура, яка живить вії корисними речовинами, при якому також додає довжину волоскам. Також ламінування вій максимально зберігає їх натуральний вигляд, виглядає дуже природно і акуратно, - каже майстриня Ірина. - Ламінування, у склад якого додається ботокс, стимулює ріст війок та потовщує їх. Після трьох процедур потовщення може бути на понад 20 %. 

Це процедура із вашими натуральними війками, її робити недовго - 1 -1,5 години, пояснює майстер. 

Переваги та недоліки

Тут немає обмежень щодо перерви, ламінування можна робити на постійній умові, додає Ірина. 

Протипоказання

Також процедура протипоказана вагітним у період лактації. А також процедура може не мати жодного результату, якщо жінки приймають сильні гормональні препарати. 

Вартість 

Ламінування із ботоксом у майстрині Ірини Барабаш коштує 480 гривень. 

Журналісти “20 хвилин” промоніторили ціни у інших тернопільських салонах краси. Орієнтовно вартість нарощування вій коштує від 300 гривень до 500. Залежно від кваліфікації майстра, його досвіду роботи та якості препаратів, якими виконується процедура.  

Нарощування вій

Можна робити й кольорове нарощування, а останнім часом тернополянки вибирають колір темного шоколаду війок. 

Переваги та недоліки

Також, як пояснює майстриня, за допомогою нарощування вій можна візуально змінити форму очей. Наприклад, якщо очі близько посаджені, тоді акцент при нарощуванні буде на зовнішніх куточках очей.

Протипоказання

Якщо у вас є алергія на компоненти клею, то на процедуру накладено табу.

Чутливі очі схильні до сльозоточивості також є протипоказанням. Часті сльози змиють накладні вії.

Вартість

Вартість процедури нарощування вій у нашої співрозмовниці від 380 гривень і по зростанню, залежно від об‘єму. 

У інших майстрів у місті можна зробити класику від 120 гривень до 400. 2Д - від 200 до 450 гривень, 3Д від 300 до 500 гривень. 

Коментар лікаря

Анна Магдич, косметолог та трихолог:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up