Партнер рубрики Події

Господарі відрубали Норду лапу за те, що з'їв курку. Волонтери шукають новий дім для собаки

Господарі відрубали Норду лапу за те, що з'їв курку.  Волонтери шукають новий дім для собаки
  • Як розповідають волонтери, господарі лайці Норду три місяці тому відрубали лапку за те, що він з'їв курку. 
  • Зараз собака живе у волонтерки громадської організації "Ноїв ковчег". Норду шукають нову сім'ю, в якій би тварину любили. 

- Це трапилось в Чорткові. Там ще така ситуація, що його потім просто виставили і він бідний покалічений ходив вулицями, - каже волонтер ТОГО "Ноїв ковчег" Яна Олійник. - Про тварину нам повідомили люди. Він був в дуже поганому стані. В мене Норд живе уже три місяці. Собака дуже добрий, просто золото. Зараз шукаю йому новий дім. Норду півтора-два роки. Він кастрований, ідеально поводить себе у квартирі. В туалет ходить лише на вулиці.

Так Норд виглядав після того, як над ним познущались. Як розповідає волонтер, тварині ще робили операцію.

Відео дня

Яна Олійник віддасть Норда лише у квартиру і тільки з підписанням договору. Контактний номер волонтера - 097-671-21-94. 

Читайте такожНа "Східному" новонароджених цуценят викинули в пакеті на смітник

Волонтер нагадують, що за жорстоке поводження з тваринами є відповідальність за статтею 299 Кримінального кодексу України. І звертаються до тернополян бути людяними та не знущатись над тваринами. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Наталя

    це ж якою су..ою треба бути, щоб таке зробити?!!!!
  • Ната Лия

    Чьому двонога скотина знущається із собаки?Тому,що ніхто не покарає за це!!Тільки пркарання зупиняє таких сволот від злочину!Щоб вам горіти в пеклі,якщо воно є!
  • Петр

    Хрень   якась    нецікава   !!!   Щось  повеселіше   потрібно   ...  позитиву   добавляйте     .. а  то   ви  стаєте    собачим  сайтом   !!!  Ха ха!!
  • Ганна Придушана

    та щоб iм повiдрубували все. що тiльки можна! Як же можна бути такими жорстокими? Недарма кажуть. що в вiйну тi галiцiяки були жорстокiшими
    за нiмцiв. Ну що це за сволота. де iх дiм? Дайте хоч в очi плюнути таким покидькам. Я не шуткую - я голову проб"ю якимось-небудь колом. Нехай мене тод1 судять. А хто за б1дну тварину вступиться?

    Leonid Zilnyk reply Ганна Придушана

    Ганю, таке враження, що на Галичині всі собаки триногі, бож... "галіціяки".

    Рекорд reply Leonid Zilnyk

    бо галичани противніші люди
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up