Щоб послухати "Бумбокс" сотні тернополян стояли в черзі (ОНОВЛЕНО)

Щоб послухати "Бумбокс" сотні тернополян стояли в черзі (ОНОВЛЕНО)

Лідер гурту Андрій Хливнюк розповів, що вболіватиме на Євробаченні за O.Torvald, мріє зіграти концерт в Росії після закінчення війни, а також - про поповнення в складі гурту та плани на майбутнє.

 
В рамках третьої частини туру Бумбокса "Люди" відомий гурт завітав у Тернопіль.
 
Концерт  розпочався на півтори години пізніше, бо сотні тернополян вишикувались в чергу, аби потрапити на концерт. Черга тягнулася від ковзанки аж до кінотеатру -такого ажіотажу в "Подолянах" не пригадують давно. 
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
З 2014 року гурт відмінив концерти у Росії, хоч там вони також були популярні.
 
- Знаєте, я дуже хочу знову грати у Росії після перемоги України у війні, - зізнається лідер гурту Андрій Хливнюк. - Те, що зараз робиться між нашими країнами, нагадує мені відносини жінки, якій остогидло старе життя, та чоловіка-алкоголіка. Він настільки не хоче її відпускати, що ладен вбити. Хоча це війна не етнічна - ми не так вже і відрізняємося, а війна політичних узурпаторів. 
 
Тим не менше, після кривавих подій на Сході Андрій Хливнюк  не спілкується та не співпрацює з гуртом Баста. 
 
- Бути дисидентом - штука неприбуткова, -коментує він. - Але я не звинувачую їх за відсутність політичної позиції - це особиста справа кожного. 
 
 
Щодо Євробачення, музикант вболіває за O.Torvald, з яким певний час співпрацював. Мовляв, участь рок-гуртів має "оживити" цей попконкурс. 
 
Нещодавно в складі гурту відбулось поповнення. Андрій жартує, що в такого популярного в Україні гурту хоч хтось тепер буде з музичною освітою.
 
Після завершення концерту тернополяни викликали гурт на біс близько п'яти хвилин. Під шалені овації публіки Бумбокс таки зіграли композицію "Люди".
 
Нагадаємо, першого квітня 2016 року Бумбокс випустили максі-сингл "Люди". За 42 тижні перебування в радіо-чартах пісні, виявилось що це один з наймасштабніших та найбільш вдалих турів в історії гурту.
 
Після виснажливої третьої частини туру  "Люди",  в рамках якого за три тижні Бумбокс відвідає шість міст України, Андрій Хливнюк планує трохи відпочити і з новими силами братись за новий альбом.
 
- Бути музикантом - не найтяжча робота в світі, та все ж це виснажує, - каже вокаліст. - Відновитись мені допомагають спорт, книжки, фільми. За 12 років я вже настільки звик до такого швидкого стилю життя, що без нього я себе не уявляю. 
 
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Кактус

    ще таких черг на концерт в подолянах ще не бачила. організатори мали б пускати людей завчасно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up