Партнер рубрики Події

Літнього тернополянина, який сильно захворів у санаторії, перевезли до лікарні. Чи підтвердили коронавірус?

Літнього тернополянина, який сильно захворів у санаторії, перевезли до лікарні. Чи підтвердили коронавірус?
  • Батька перевезли до лікарні у Яремчі. Стан чоловіка суттєво покращився, повідомила Леся Луців.  
  • «Такі речі говорити, що мій батько однією ногою на тому світі – це неприпустимо», - донька пенсіонера, каже, досі не може оговтатись.

Літнього мешканця Тернопільщини, який 17 березня поїхав до санаторію на Франківщині і там сильно захворів, перевезли до лікарні у Яремче. Стан батька суттєво покращився, повідомила донька чоловіка Леся Луців.

У 80-річного Дмитра Бобрика вже немає високої температури, хоча ще кілька днів тому вона «добігала» до 40 градусів.

Нагадаємо, в тяжкому стані у санаторії Ворохти «Гірське повітря» перебував 80-річний мешканець Тернопільщини Дмитро Бобрик. У чоловіка підозрювали коронавірус, були  всі ознаки і симптоми. Але ані лабораторно аналізів не робили на виявлення вірусу, ані тестів, стверджували родичі чоловіка. Донька просила допомоги у журналістів, бо вже, казала, обірвала всі телефони всіх дотичних структур – від медичної галузі – до силовиків. Якщо батькові зле через серцево-легеневу недостатність, як ще донедавна говорили франківські медики із санаторію, – це одне. Якщо він хворий на коронавірус – інше.  

Відео дня

Детальніше про це читайте Літній тернополянин поїхав у санаторій, зараз – у тяжкому стані. Підозрюють коронавірус
- Зараз все з батьком добре. В лікарні робили комп’ютерну томографію, тест на коронавірус, різні обстеження, - розповіла Леся Луців. – Медики дійшли висновку, що в горах помінявся клімат, який батькові не підійшов. Тест на коронавірус виявився негативним.

Наробив паніки, переконана донька, саме персонал санаторію, який їй повідомив, що в батька, скоріш за все коронавірус і він однією ногою в могилі, обурюється жінка.

  • Він не має ані коронавірусу, ані туберкульозу, ані пневмонії, - повідомила Леся Луців. – З ним все добре. Щиро дякуємо вам за допомогу і всім, хто нам допомагав в ці важкі хвилини.

Ми бажаємо Дмитру Бобрику, який у квітні святкуватиме 80-річний ювілей, міцного здоров’я.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Natalia Lesovych

    Хотіла б особисто почути лікаря.Чому всі хворі або ті що одужали нічого не пишуть про себе?
  • Надія Делявська Залюбовська

    В Україні за чиї кошти відбувається лікування від короновірусу?
  • Наталія Матвіїв

    Як ви додумалися  під час карантину 80 річного батька відправити в санаторій?

    Alenka Italia reply Наталія Матвіїв

    Наталія Матвіїв в Італії дві сестри 91 і 93 роки 1 березня поїхали в Іспанію(ну як білет вже був заплачений) готелі закрили їх перевили десь у інше приміщення носили готову їду так вони не захотіли готової вони сказали щоб їм купували продукти і вони самі будуть вариьи їсти- придурки в такі роки і в такий час їхати десь...
  • Валентина Сокальська

    Відправляли 50 на 50🙂
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up