Локальний продукт — це про здоров’я, а не про хайп: інтерв’ю з тернопільським ресторатором

- Своє — означає найкраще. Переконує у розмові про продукти для якісних та смачних ресторанних страв тернопільський підприємець Володимир Харкавий.
- Нещодавно чоловік побував на зустрічі провідних кухарів України, де говорили про розвиток локальної кухні. Розбираємось, що ж це таке та чи є у нашому місті.
Володимир Харкавий — власник одного з відомих в Тернополі ресторанів. Про нього ми розповідали у матеріалі Як обрати заклад та страву в невідомому місті: тернополянин відвідав 20 країн у пошуках неймовірних смаків.
Чоловік відкрив ресторан, який працює за принципом скандинавської кухні.
Друже! Ви читаєте преміум-статтю на сайті "20хвилин". Це екслюзивна
стаття нашого журналіста, якої немає в жодному іншому виданні. Ми
витратили багато часу та зусиль для її написання.
Ми віримо в те, що
незалежна журналістика, як і всяка праця, заслуговує на справедливу
оплату. Підпишіться на один з трьох преміум-пакетів та читайте всі
найкращі статті. А три статті щомісяця ви зможете прочитати
безкоштовно після авторизації.

Головний редактор 20minut.ua