Люди перекрили дорогу міжнародного значення поблизу Збаража

Люди перекрили дорогу міжнародного значення поблизу Збаража

Аня Василенко закликає тернополян не їхати в сторону Збаража, адже дорога біля села Чорний ліс, що на Кременецькому напрямку, перекрита, про це вона повідомила на своїй сторінці у "Фейсбук".

 

 

"Перевізникам, що працювали на Збаразькому цукровому заводі заборгували 15 млн. Новий керівник заводу ігнорує численні протести працівників. Сьогодні вже перекрили дорогу міжнародного значення", пише автор.

 Водіям збанкрутілого товариства вже більше двох місяців не видають заробітну плату.

Відео дня

Дана акція є санкціонованою –  протестувальники заздалегідь повідомили про її проведення органи місцевого самоврядування. Для забезпечення правопорядку на місце події виїхали працівники поліції.

Перевізники безперервно рухалися на нерегульованому пішохідному переході поблизу райцентру, утворивши чималий затор на трасі. Аби врегулювати ситуацію, на місце події приїхав голова районної адміністрації. Після переговорів з представниками влади, люди розблокували проїзд. Однак продовжили блокувати виїзд з цукрового заводу. Страйк, як зазначили його учасники, продовжиться до повної виплати заборгованості, повідомили у відділі комунікації НП Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (19)
  • Володимир

    David Starr

    Ссылка на источник: https://te.20minut.ua/Podii/lyudi-perekrili-dorogu-mizhnarodnogo-znachennya-na-zbarazh-10579688.html

    Слухай придурок. Ти де такий розумний взявся.

    Якби тобі заборгували одному 500 тисяч. А ти ще маєш розрахуватись за дизельне топливо, зарплату водіям віддати, поремонтувати 4 фури.

    Я б хотів подивитись на твою реакцію. І що б ти робив в такому випадку.

    Так що заткай рот і не пі....ди тут...

    Умніки. сидять за компами нічого не роблять а херну радять.

    David Starr reply Володимир

    Придурок тебе, дурню, зробив. Мені, та більшості людей, реально нецікаві ваші фінансові проблеми: хоч 500 тисяч, хоч мільйон, розбирайтесь самі - в суді, в лісі чи де там собі хочете, але не на дорозі.

    Сергей Ференц reply Володимир

    а ти розумнику заткнись і мовчи в тряпочку чи може ти той придурок який заборгував гроші

    Сергей Ференц reply Володимир

    а нема чого їздити на ліво
  • надал

    як вони замахали цим перекриттям уже

    Василиса reply надал

    якби Вам два місяці не виплачували зарплату.. та ще і при такій інфляції.

    Люди відстоюють свої права!

    David Starr reply Василиса

    Розумні люди відстоюють права у суді, а дорогу перекриває не надто адекватна решта, чого ж вони дали заборгувати цілих 15 млн гривень?
  • David Starr

    Значить піти толпою і дати тягла одному у них кишка тонка, а трасу перекривати - запросто. Олені.

    Андрій Павлович Холява reply David Starr

    весь інтерес в тому що тяглоотримувач знаходиться в Києві і знаючи про проблему спеціально не їде

    Piter Savka reply Андрій Павлович Холява

    Подзвонити йому, розказати в чому проблема, а не то вислати за ним скрипача.

    Piter Savka reply David Starr

    Кримінал, а за трасу нічого бо вони типу її переходять по пішоходному - ду ю андерстенд ???!!!

    Anonymous reply Piter Savka

    В таких випадках поліція повинна регулювати рух по переходу, а не просто спостерігати. І карати тих пішоходів, хто не виконує сигнали регулювальника

    Piter Savka reply Anonymous

    Ви так довго з народом гратись не зможете, це їх ще більше розізлить.

    David Starr reply Piter Savka

    Там народу немає, там є підприємці, майнові чи фінансові суперечки вирішуються у суді. А перекриття доріг - це свавілля і хаос.
  • Дерех Олех

    та цих ембіцилів поліція мала б давно вже у відділки порозпихати. хочеш - пікетуй райраду чи ще щось. чому через тупих відморозків мають страждати інші люди

    Piter Savka reply Дерех Олех

    В рах раді кого будуть пікетувати ???  Там ті просто будуть сидіти собі каву пити, а народ буде на дворі мерзнути ?? А от коли перекриваєш дорогу - в такому випадку дуже бистро всі реагують і розмовляють з людьми.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up