Партнер рубрики Події

Макдональдс готується знову обслуговувати клієнтів. Чи чекаєте на відкриття закладу у Тернополі (ОПИТУВАННЯ)

Макдональдс готується знову обслуговувати клієнтів. Чи чекаєте на відкриття закладу у Тернополі (ОПИТУВАННЯ)

Днями адміністрація МакДональдс заявила, що планує відновити роботу закладів швидкого харчування в Києві та західних областях.

24 лютого мережа ресторанів МакДональдс призупинила роботу в Україні через війну, що триває.

«З того часу наші співробітники, франчайзі та постачальники мобілізувалися, щоби надавати фінансову та гуманітарну допомогу нашій МакРодині та українцям, які також потребують допомоги. Разом ми заснували фонд допомоги співробітникам, щоби підтримати наших людей, і підтримали фінансово ініціативи Фундації Дім Рональда МакДональда, яка допомагала дітям і сім’ям, постачаючи медичні засоби в лікарні та інші місця, де потребували допомоги. Компанія продовжила виплачувати зарплати понад 10,000 співробітників, а незліченна кількість членів Родини МакДональдз у світі відкрила свої серця, домівки та ресторани для тих, хто шукає притулку», розповів старший віцепрезидент бізнес-підрозділу міжнародних ринків МакДональдс Пол Помрой.

Днями керівництво зробило заяву, що заклади планують відкрити у Києві та західних областях.

Відео дня

«Після тривалих консультацій і обговорень з українськими посадовцями, постачальниками та фахівцями з безпеки, а також з огляду на прохання наших співробітників повернутися до роботи, ми вирішили запровадити поетапний план відновлення роботи деяких ресторанів у Києві та на заході України, де інші бізнеси безпечно відновили роботу», йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, офіційно заклад відкрили у Тернополі 8 листопада 2018 року.

У ньому взяли участь посол США в Україні Марі Йованович, генеральний директор McDonald's в Україні Гжегож Хмелярський, генеральний директор ТОВ "Зодіак Люкс" Борис Кузьменко. Також голова ОДА Степан Барна та міський голова Сергій Надал.

У відкриття ресторану в Тернополі інвестували 46,5 млн. грн.

Як проходило відкриття, дивіться на відео

До слова, у ресторані передбачено 240 місць: 112 у залі та 128 на відкритій терасі. Для відвідувачів на автомобілях працює послуга МакДрайв. Діти зможуть розважатися на дитячій гірці поруч із закладом.

Читайте також: Згадуємо 2018-ий: як будували та відкривали тернопільський McDonald's

 Із чого готують бургери та морозиво у "МакДональдз": ексклюзив "20 хвилин"

А ви чекаєте на повернення МакДональдс? Як часто ви там буваєте? Що смакує найбільше?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Дмитро Гундяк

    Якось всерівно
  • Artem Olegovich

    Нах
  • Галина Ориник

    Ні
  • Михайло Чайковський

    Ніт. Бо контрацептиви. KFC не зупинялася ні на хвилину. Тому за шкіливою їжею тепер тільки туди. Або в дрібні локальні точки. Їм мої гроші потрібніші.

keyboard_arrow_up