У Тернополі рятувальники приймали в гостях «майбутню зміну»

У Тернополі рятувальники приймали в гостях «майбутню зміну»
  • 7 березня маленькі тернополяни разом зі своїми батьками познайомились з життям рятувальників.
  • Юним чомучкам було цікаво все – від пожежної машини до музейних експонатів.
  • Надзвичайники намагались виконати всі примхи поважних гостей і провести для них пізнавальний «Урок безпеки».

В рамках пізнавальної екскурсії діти та їхні матусі мали можливість дізнатися більше про роботу співробітників ДСНС та наочно побачити техніку та спеціальне спорядження, яке використовується під час рятувальних операцій. І не тільки побачити, а й приміряти на себе.

Розповідають в Головному управлінні ДСНС України в Тернопільській області.

Відео дня

Малеча із задоволенням в пожежних обладунках карабкалась на драбину, дзвонила у пожежні дзвони, сідала за кермо пожежно-рятувальних авто.

Співробітники ДСНС організували для гостей цікаву екскурсію музеєм пожежно-рятувальної справи, в сучасних, затишних класах мінної та пожежної безпеки провели пізнавальний «Урок безпеки». Тут Дітям розповіли, як діяти у різних небезпечних ситуаціях. Навчання відбувалось в ігровій формі - весело та цікаво.

Учасники залишились надзвичайно задоволені візитом до працівників Служби порятунку. Тепер діти точно знають, ким хочуть бути у майбутньому.

Такі корисні і надзвичайно пізнавальні зустрічі рятувальників з дітьми останнім часом досить популярні на Тернопільщині. І це – правильно, бо підростаюче покоління вже змалечку має вчитись правилам поведінки у надзвичайних ситуаціях. Раніше ми повідомляли, що надзвичайники провели «Урок безпеки» для юних тернополян. Розповідали вони і студентам про особливості своєї професії.

 

Читайте також:

Рятувальники провели «Урок безпеки» для юних тернополян

Рятувальники Тернопільщини розповіли майбутнім студентам про особливості професії

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up