Мама Максимка Антонишина розкаже в прямому ефірі, як вдалося отримати рятівний укол за 2,3 млн доларів

Мама Максимка Антонишина розкаже в прямому ефірі, як вдалося отримати рятівний укол за 2,3 млн доларів

Збір коштів закрито.

Нагадаємо, у маленького Максимка з Тернополя виявили СМА другого типу. Коли малюку було чотири місяці, батьки звернули увагу, що їх дитина не спирається на ніжки та одразу звернулися до лікаря. Для одужання йому потрібні ліки вартістю 2,3 мільйони доларів. Кошти йому збирали усім світом.

16 вересня у другій половині дня родині Антонишиних повідомили представники компанії виробника ліків, що вони перемогли у лотереї.

— Збір закрито! Диво сталось, — такий пост Mariia Nazarevych є на сторінці мами Максимчика Юлії Антонишин-Леськів. — Дякую Тобі Боже за Твою безмежну любов та милосердя.

Відео дня

Хочу зробити коротенький звіт про те , що вчора 16 вересня були надіслані зібрані кошти нашими волонтерами у місті Чикаго для лікування Максимка Антонишина з Тернополя, на суму

$11 600! Відповідно сьогодні кошти будуть на рахунку батьків!

Хочу висловити щиру подяку всім волонтерам, небайдужим людям за допомогу, пожертви та молитви, які долучалися до збору Максимчику швидкого одужання!!!!!

Нехай вас оберігає Господь Бог.

Саме сьогодні 17 вересня, сума дня буде подвоєна благодійником і ці кошти будуть передані на лікування іншій дитинці.

На сторінці help_max_sma в Instagram мама хлопчика вчора ввечері повідомила, що наступного дня (17 вересня - прим. ред) розкаже в прямому ефірі подробиці.

— Дорогі наші чарівники. ДИВО ДЛЯ МАКСИМКА СТАЛОСЬ!!! ВСІ ПОДРОБИЦІ ЗАВТРА У ПРЯМОМУ ЕФІРІ О 18:00. Чекаємо Вас! ПОДВОЄННЯ СУМИ ВІДБУДЕТЬСЯ!!! ВСІ ЗІБРАНІ КОШТИ ЗА 17 ВЕРЕСНЯ БУДУТЬ ПЕРЕДАНІ НА БЛАГОДІЙНІСТЬ!!! ДЯКУЄМО УСІМ ВАМ ЗА ТЕ, ЩО БУЛИ З НАМИ!!! — йдеться у повідомленні.


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Наталя Юнак

    Дякувати Богу , хай росте здоровенький.
  • Наталія Стоянович

    +++
    🙏🙏🙏
  • Валя Кучер

    +++++++
  • Наталія Микитюк

    Слава богу

keyboard_arrow_up