Масове отруєння напередодні Різдва: через несправність газового конвектора в клубі вчаділи шестеро осіб

Масове отруєння напередодні Різдва: через несправність газового конвектора в клубі вчаділи шестеро осіб

6 січня о 00:07 до оперативно-диспетчерської служби Управління ДСНС України у Тернопільській області від чергового ГУ НП в Тернопільській області надійшло повідомлення про те, що в с. Рай Бережанського району в приміщенні місцевого будинку культури місцеві жителі отруїлися невідомим газом.

На місце події прибули оперативна група Бережанського районного відділу Управління ДСНС, співробітники поліції, екстрена медична допомога та аварійна служба газу. Встановлено, що в приміщенні будинку культури перебуває чотири особи без свідомості, повідомляє прес-служба управління ДСНС в області.

Орієнтовні обставини події: група осіб, перебуваючи в приміщенні місцевого будинку культури, увімкнули газовий конвектор, у зв’язку з несправністю опалювального приладу продукти горіння потрапили в приміщення. Остаточні обставини події встановлюють працівники поліції.

Шістьох осіб віком 18-21 років з діагнозом «отруєння продуктами горіння» госпіталізували до Бережанської центральної районної клінічної лікарні.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Люба Андрощук Радченко

    Треба було їсти кутю в колі сімї.

    Marcus Aurelius reply Люба Андрощук Радченко

    Кутю їдять добою пізніше. Це сталось увечері 5-го.
  • Люба Андрощук Радченко

    У св'ят вечір треба їсти кутю, а не ходити по клубах.
  • Зіньків Тетяна

    Журналісти   пишіть   правильно    або користуйтеся   словником ..вчаділи  це   означає   отруїлися   газом    чи іншим  видом  і  померли .

    Oleg QQQ reply Зіньків Тетяна

    Поняття "тернопільські журналісти" то щось між самоучками і ПТУшниками, некомпетентні і неграмотні

    Клон reply Oleg QQQ

    Підготовку студентів за спеціальністю «Журналістика» у Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка розпочато у 2004 р. при кафедрі теорії літератури, порівняльного літературознавства та журналістики (філологічний факультет). Саме в "20 хвилин" багато дипломованих спеціалістів. Інакше би ви не сиділи на цьому сайті, а читали "Вільне життя".

    Наталія reply Клон

    Так Тетяні тільки когось облити грязю всі такі правильні грамотні що тут робитите

    Зіньків Тетяна reply Наталія

    це   ж   новини  від журналіста... вчаділи  означає  вмерли ,  надихалися і  отруїлися   газом ще  живі. це не   обливання  брудом  ,а треба  точно  писати

    Соня reply Зіньків Тетяна

    УЧАДІТИ (ВЧАДІТИ), ію, ієш, док.

    1. Отруїтися чадом, димом (до головного болю, запаморочення або смерті)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up