Партнер рубрики Події

Майдан минув, а шини – досі на Театралці

Майдан минув, а шини – досі на Театралці
Десяток шин - символів Майдану - досі розкидані в нас біля пам'ятника Незалежності. Поруч, у кущах, - металева діжка. Раніше в тому місці були намети майданівців, а пізніше УНА-УНСО. Тож тернополяни просять, аби все це прибрали до Великодніх свят.

Але чиї то шини – тепер дізнатись важко. Від них усі відхрещуються, мовляв, “все своє ми вже забрали”.
- Я розумію, що у країні досі неспокій. Але ж нащо у Центрі міста тримати стоси шин? - вважає тернополянка Олена Грущак. - Місія Майдану, як на мене, ще не виконана. Проте скоро ж Пасха. Всі люди прибирають у своїх домівках і в дворах. То було б добре, щоби привели в порядок до свят і Театралку... А тут - викинутий диван та діжка, запхана в кущі. Ну, і шин купа. Чому б не поприбирати все це?
{photo_gallery id=4386|}
Співрозмовниця вважає, що “коли людей знову допече влада”, ті ж шини можна буде організувати чи під мерією, чи під “білим домом” за, буквально, лічені хвилини.
- Але зараз це, як на мене, просто сміття, яке комусь ліньки після себе прибрати, - додає пані Грущак.
На місці залишених “трофеї” Майдану до нещодавна базувався намет від УНА-УНСО.
- Ці шини — не наші. Так само, як і той диван, - каже польовий командир згаданої організації Олексій Станько. - Все це хтось привіз ще під час революції. Наші хлопці, правда, ті шини просто поскладали до купи, щоб не були розкидані по всьому бульвару. А загалом, то ми після себе все прибирали та позамітали.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Нехай будуть ці шини - ще може і прийдеться їх скоро палити
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up