Партнер рубрики Події

Майже 200 аварій трапились на дорогах Тернопільщини лише за травень

Майже 200 аварій трапились на дорогах Тернопільщини лише за травень
  • Минулого місяця співробітники поліції області оформили 12 915 адміністративних матеріалів у сфері безпеки дорожнього руху.
  • Серед найбільш поширених порушень – перевищення швидкості, недотримання правил обгону, керування без документів і напідпитку.
  • Детальнішу статистику від правоохоронців – читайте у матеріалі.

У травні на дорогах Тернопільщини трапилося всього 193 дорожньо-транспортних пригоди.

З них – 49 з потерпілими, в яких 9 людей загинули та 70 отримали травми. Про це повідомляють на сайті Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

Серед причин ДТП: перевищення швидкісного режиму, порушення правил маневрування, недотримання безпечної дистанції та інтервалу.

Відео дня

Загалом поліцейські зареєстрували 20 аварій, вчинених водіями, які сіли за кермо напідпитку. У результаті цих автопригод 7 людей зазнали травм. Також у травні тернопільська поліція склала 275 адміністративних протоколів за керування транспортними засобами у нетверезому стані.

Поліцейські вкотре закликають громадян дотримуватися правил дорожнього руху, не сідати за кермо в стані алкогольного сп’яніння, адже ви наражаєте на небезпеку не тільки себе, а й оточуючих. Крім того, на вулицях побільшало дітвори, адже зараз тривають літні канікули!

Нагадаємо, раніше ми писали, що за майже п’ять місяців 2023 року правоохоронці Тернопільщини зареєстрували понад 1000 кримінальних проваджень за фактами вчинення шахрайства. Наразі популярними схемами зловмисників є соціальна допомога для переселенців, де варто перейти за посиланням та ввести банківські дані. Також незнайомці телефонують рідним захисників та пропонують допомогу з визволення з ворожого полону.

 

Читайте також:

Ще одна аварія через нетверезого водія сталась у Тернополі: подробиці

Депутатку міськради у Тернополі судять за «п’яну їзду». Чому мовчить поліція?

Поліцейські області закликають не сідати за кермо п’яними: за 3 дні трапилось чотири аварії

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up