«Мене хочуть вбити»: 28-річний чоловік погрожував стрибнути з 8 поверху та вимагав, аби приїхали журналісти (ВІДЕО)

«Мене хочуть вбити»: 28-річний чоловік погрожував стрибнути з 8 поверху та вимагав, аби приїхали журналісти (ВІДЕО)
  • Чоловік підняв на ноги всі оперативні служби. Інцидент стався у гуртожитку на вул. Курбаса, 11. 
  • Дмитра вдалось вхопити, коли він одну ногу вже перекинув через балкон. 
  • Мене хочуть вбити, не залишайте мене, - коли журналісти «20 хвилин» прибула на місце події, чоловік вже був у швидкій.

"Що сталось? Чим можу допомогти?" – намагались заспокоїти та запевнити Дмитра, що будемо поруч.

Балкон, з якого хотів вистрибнути чоловік

Відео дня

- Мене вже вкололи, от, подивіться, є прокол на руці? – чоловік повернувся та намагався продемонструвати руку у кайданках. – Мені щось невідоме вкололи, я ж кажу – мене сьогодні цілий день хочуть вбити.

"Це заспокійливе, все буде добре. Нічого не бійтесь…"

За кілька хвилин швидка повезла Дмитра до лікарні. До цього 28-річний чоловік тримав в страху чимало людей, погрожуючи стрибнути з балкона 8 поверху. Причому, як вдалось дізнатись згодом, чужої квартири. Туди він потрапив зі спареного балкона гуртожитку, що на вул. Курбаса, 11.

До поліції з повідомленням про те, що з балкона 8 поверху хоче зістрибнути незнайомий чоловік, подзвонила мешканка однієї з квартир, що на шостому поверсі у цьому ж будинку, розповів Руслан Возняк, начальник сектору охорони публічного порядку Тернопільського міськвідділу поліції ГУНП в області. Жінка розповіла, що чоловік погрожує покінчити життя самогубством. І вимагає приїзду журналістів.

  • Він колишній наркозалежний, проживає на Чалдаєва, неодноразово судимий, - стало відомо "20 хвилин" із власних джерел. – Ніби останнім часом не вживав. Тут, самі бачите, що з ним робиться. Може, зірвався.

Журналістка першою спілкувалась з Дмитром. Він толком і не міг пояснити, чого хотів. Щораз повторював, що його хочуть убити. Чим конкретно може допомогти представник ЗМІ – пояснити не міг.

Перемовини з чоловіком, який намагався викинутись з вікна, тривали довго. Дмитра вмовляли схаменутись та вийти. Обіцяли допомогти. Той був невблаганним. Поліції вдалось знайти власника квартири, до якої вдерся Дмитро - через балкон, ймовірно, за допомогою кріплень до мотузок, на яких сушать білину. У помешкання піднялись поліцейські та рятувальники.

  • Я вхопив його, коли він фактично був однією ногою через балкон, - розповів рятувальник Михайло. – Ми приїхали, бо надійшов виклик, що чоловік хоче кинутись з балкона 8 поверху. Зайшли тихенько у квартиру, дочекались моменту. Впіймали, - і все. Далі ви бачили…  

Дмитра передали медиками. У швидкій він щораз повторював, що його хочуть вбити. Чоловік був надто емоційним та перезбудженим. Хто і чому хоче його вбити – пояснити не міг.

На місці ще довго працювали поліцейські та перешіптувались стривожені мешканці гуртожитку, на очах яких розгорталась історія, немов у фільмі. Ми, журналісти, стали хоч і маленькою, але частинкою цієї історії. І навіть не хотіли припускати, що могло би бути, якби…

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Sergey Valentinovich

    Когда очень хочешь в шоу-бизнес, но начинать как все великие актёры с порно не твой конёк 😂😂😂

    Sergey Valentinovich reply Sergey Valentinovich

    Maksym Kovalskyi цитата великих )))

    Maksym Kovalskyi reply Sergey Valentinovich

    Sergey Valentinovich шо?)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up