"Мені не хочуть віддати виграні 350 тисяч", - тернополянка депутату

"Мені не хочуть віддати виграні 350 тисяч", - тернополянка депутату

Тернополянка звернулась до депутата, що їй не хочуть віддати виграні гроші.

- На прийом до юриста міської Самопомочі (на безоплатну юридичну консультацію) звернулась пенсіонерка яка нарікає: "мені не хочуть віддати виграні 350 тисяч", - написав у "Фейсбуці" тернопільський депутат Андрій Шкула.

В розмові жінка розповіла, що в газеті побачила про якийсь "Іміджклуб", який продає товари поштою і гарантує грошові виграші. Один з "виграшів" випав жінці. Правда після того, як вона декілька місяців замовляла всякий непотріб (загалом 15 посилок по 280-350 гривень). Весь період замовлень, жінці слали "протоколи засідань" всяких рад, колегій, правлінь де визначали переможців, вручали гроші. На одному з "засідань" і її визначили переможцем на 350 тисяч.

 - Якщо я правильно зрозумів панянку, вона навіть готель для участі в семінарі, де мали урочисто дати чек, проплатила. Але на тому семінарі їй нічого не вчручили. Пояснили, що пізніше. Але те "пізніше" тягнеться довго і пенсіонерка вже розуміє, що 350 000 їй не світять. Хоче хоча б повернути тих +/-5000 які проплатила за "потрібні" товари..., - продовжує пан Шкула.

Відео дня

Нам, активним юзерам мереж та нету, може бути дивно як на таке можна повестися. Але ми маємо бабусів й дідусів на незнанні та бажання кращого життя яких і живуть шахраї. Говоріть з старшими родичами, пояснюйте! Бо і в пані Орисі, якій вже за 80 і в яка "перемогла в акції" є родичі. Вони не застерегли жінку.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Андрей Базюкевич

    Вже горобці на деревах і ті знають що це все лохотрон!
  • тойво

    Старші люди довірливі.
  • Olga Didenko

    Старша жінка, а у казки досі вірить
  • Liudmila Ta Vitaliy

    Ну чому люди ще досі ведуться на ці лохотрони?  Чому?  Ніхто нічого просто так нам не дасть, а безплатний сир лише в мишоловці!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up