Мер просить комунальників та громаду терміново розчистити тротуари

Мер просить комунальників та громаду терміново розчистити тротуари

Через сильні опади, які відразу замерзають, тротуари міста та пішохідні зони відразу перетворюються на небезпечну для здоров’я громадян «ковзанку». Тому необхідно оперативно очищати ці території від льоду.

Сергій Надал закликав всі комунальні служби міста, працівників ЖЕКів, ОСББ, магазинів, офісів, підприємств та мешканців приватних будинків мобілізуватися для очищення тротуарів міста та прибудинкових територій від льоду.

"Відповідно до дорожньої карти очищення Тернополя у зимовий період місто активно очищають підрядні організації. Магістралі міста вільні від льодового покриву і безпечні для руху транспорту. Але поки що приватні структури не до кінця виконують вимоги Дорожньої карти щодо очищення тротуарів та прибудинкових територій.

Я попереджую, що всі структури, які неналежним чином очищають територію, будуть покарані.

Відео дня

Наголошую, що міські тротуари і прибудинкові території мають бути оперативно очищені від льоду до початку нових сильних морозів, які синоптики прогнозують на початку наступного тижня.

Тернополяни мають мати безпечні та комфортні умови для пересування містом навіть в умовах аномальної погоди.

Також закликаю патрульну службу, медичні служби та службу з надзвичайних ситуацій Тернополя перейти на посилений режим роботи та максимально допомагати тернополянам та всім службам, які очищують місто", йдеться у зверненні.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Piter Savka

    В неділю також було непосипано, аж сьогодні вже бачу результат. Але там біля зупинки 14-го біля оріону є така доріжка метрій 100 за яку по ходу ніхто не відповідає,  як так ???  Поставити бруківку там поставили, але її там не видно за тим шаром болота яке тепер покрилось шаром льоду. Сьогодні там сракопад страшний
  • тойво

    цікаво як має виглядати процес очистки тротуарів від 2міліметрового шару льоду?

    і посипання пісом мало поможе.

    саме краще то шлак з сіллю.
  • Діонісій

    я думав що снігопад 14 листопада, то катаклізма ще та, а сьогодні зранку зрозумів, що помилявся.  і як тоді ніхто нічого не робив, так і зараз, тільки просять і просять.
  • Anonymous

    То не просити, то комунальників і чиновників мордою об тротуар, аж поки лід не відстане.

    От виродки, так як так з людей знущатись?! Щоб ні двірників, ні піску, ні техніки? І то ж цілу зиму та мерзота тротуарів не чистить.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up